Hei dere. Har nettopp kommet hjem etter trening, dødssliten etter tre timers trening. Men det er jo snart konkouranse! Tenkte å snakke litt om selvbruning. Fordi det er så mange typer nå, og mange som man blir orange av eller som lukter veldig selvbruning. Bruker en del selvbruning, siden jeg danser og konkurer. Men på konkuranser så bruker jeg en annen en enn en som jeg ville andbefalet til normal bruk. 

Til hverdags bruk, så vill man helst ha en som holder litt, ikke oser selvbruning, skjollete eller man blir orange av. Ganske vanskelig og finne en som fyller alle kravene, men jeg har prøvd noen. Å endelig fant jeg en jeg likte godt. Den heter ST. Tropez, jeg har bare prøvd sprayen. Men du blir ikke orange, men får en naturlig flott farge. Den lukter heller ikke ille. Du ser fort hvordan fargen blir på kroppen, også sprayer du til du blir fornøyd. Synes det var litt vanskelig første gangen, siden min var ganske stor og ble litt vanskelig å holde. Også ble det litt ujevnt, men etterhvert lærte jeg det og da gikk det greit. Først brukte jeg en selvbruning med body lotion, for du brude uansett bruke body lotien, da blir resultatet jevnere. Bare som et lite tips.

Eneste negative er prisen, den er litt høy i norge. Men på nettet kan du finne den mye billigere. Så skal gjøre det neste gang, også kanskje prøve mousen istede. Så jeg ikke sprayer ned hele rommet, hahah!

//privat

Slik ser den ut, håper det ikke ble alt for mye lesestoff!

Tips til selvbruning: 

* Bruk alltid en body lotien først, som jeg nevnte i teksten. Da ungår du skjolder.

* Luft tørk før du tar på deg klær, så den trekkes godt inn i huden. Da ungår du stygge merker på klærene, som ikke går av i vask.

* Har du fått selvbruning på hendene og får det ikke av, bruk vaskepulver for hvite klær. Funker faktisk!

Jeg får ikke betalt for dette innlegget, bare andbefaler det fordi jeg har lyst og lov! 

Har du prøvd denne?

Annet selvbruning som du ville andbefalt?

Kristine

 

Mk Jensen

Skrevet: 24.01.2012  //  Kl.20:56
har aldri brukt selvbruning, holder meg heldigvis brun jevnt hele året siden jeg blir ganske brun om sommeren. Men bra innlegg!

classifythis

Skrevet: 24.01.2012  //  Kl.21:11
Jeg har ikke prøvd denne, har hørt litt forskjellig om den. Men fast bruker av selvbruning ja, avhengig <3 brukte loreal sin airbrush (?) tidligere, men synes ikke den er like bra lengre etter de skiftet design ;( Ellers bruker jeg alltid dove selbruningslotion på kroppen :)

Pia Vinningland

Skrevet: 24.01.2012  //  Kl.21:25
Takktakk, vurdere å bytte fra min, føler at jeg får litt oransjeskjær...

Monica

Skrevet: 24.01.2012  //  Kl.21:31
Da vet jeg hvilken jeg skal prøve neste gang !

Niina

Skrevet: 24.01.2012  //  Kl.21:51
Denne har jeg ikke prøvd, men burde kanskje :) Bruker som regel Dior sin krem, men nå er den ut av produksjon så den kommer igjen i mars.. bruker Lancome i tiden mellom :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits