• Skrevet: 26.01.2012  //  Kl: 17:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Hei dere. Dagen i dag har vært ganske rolig og litt kjedelig. Men er bare en dag igjen før helgen, Can't wait! Så klarer og holde ut til det. Ellers skal jeg gjøre lekser, så flink som jeg er. Neida, men burde bli flinkere på det nå. Begynner snart på vgs, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal gå. Vet hva jeg har lyst til, men vet ikke hva jeg brude. Om dere skjønner :) 


Ble litt uklart.

//privat

Trøtte bilder av meg, tatt i dag tidlig... 

Gleder du deg til helgen?

Har dere valgt hva dere skal gå på vgs? Om du går der / har valgt, Hva burde man tenke på og sånt?

Kunne trengt tips, har enda ikke fått snakket med rådgiveren selv om vi skulle gjort det for flere dager siden, 

også er det bare en måned til vi skal søke, begynner å bli litt stressa. haha.

Kristine


Nadine Olsen

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.17:51
Velg det magefølelsen sier! ikke glem det du velger å bli bør være noe du liker å gjøre i og med du skal gjøre det hver eneste dag! :)

Lykke til!

Josefine▲Lunde

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.17:59
du må jo selv bestemme hva du vil gå. Media er utrolig gøy :)

Hannah e.

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.18:08
Så fine Bilder! Du er så søt! ^^

Susann

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.18:19
Jeg går på Media og synes det er utrolig gøy, men du må jo tenke litt må hva som kan passe til deg og hva du vil utdanne deg til. Selv hoppet jeg veldig mye frem og tilbake før jeg til slutt endte opp på media, noe jeg absolutt ikke angrer på !

The storyteller

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.18:42
Jeg har søk på vanlig studie, fordi jeg skal ta et år i usa, og vil helst at det året skal telle. :)

svartboble

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.18:53
Jeg gikk helse og sosial første året mitt, så helsefagarbeider:) Det er egentlig ganske spennende, for det er jo litt annerledes enn det du lærer om på studie for eksempel:) Det finnes jo mange alternativer om du ikke bare vil ha teori, men da må du jo gå påbygg siste året, og tro meg; DET er slitsomt det!

elisabeth aimee bryntesen

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.18:56
syns du skal velge det du brenner mest for, for om du velger noe du ikke har fult sååå lyst til, kommer du til å angre i ettertid, og det vet jeg alt om. velg riktig fra første stund, og ikke velg noe fordi noen andre forventer det av deg, eller at de syns du skal bli det. velg det fordi du selv vil og fordi du trives med det, tross alt kommer du til å måtte leve av det resten av livet.. =)

Sandra

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.19:11
Jeg tror jeg skal velge musikk, dans og drama.. Men det er fordi jeg liker å danse ;)

Skrevet: 26.01.2012  //  Kl.21:40
Få deg studiekompetanse, slik at du har mulighet til å falle tilbake på noe annet i fremtiden, om det skulle vise seg at du vil jobbe med noe annet om 20 år ;) Omskolering altså. Ellers skal du velge det du brenner aller mest for, da får du gode karakterer og blir ikke skole lei.. Du har jo egentlig allerede bestemt deg, men du vet ikke om du tørr! Virker det som ;)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 28.01.2012  //  Kl.16:16
Anonym: Jepp, det har du helt rett i. Jeg bestemte meg vell egentlig for tre år siden, å ønsker fortsatt det samme. Men jeg har ikke helt tro på meg, også har ikke kommunen min den linja jeg ønsker. Derfor blir det litt komplisert...
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits