• Skrevet: 30.01.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Hei dere. Gjett hva jeg klarte å gjøre i dag? Løpe etter en buss som hadde gått for ti minutter siden, fordi jeg brukte ti minutter på å lete etter en sports bh! Er vell bare jeg som klarer å gjøre noe sånt, haha. Så da sitter man å ikke aner hva man skal gjøre. 

Sangen er gammel, men hørte den først i går og syntes den var så fin. + At det er som om han synger det jeg føler, som om noen forstår. Det er godt det, selv om det er musikk. Flere som er enig i det? At musikken kan hjelpe deg gjennom ting og gi litt trøst?

Enrique Iglesias - Somebody's me

Om noen lurer, så ja. Jeg er fan av  Enrique Iglesias. Han har så fine tekster, musikk, videoer og han er utrolig kjekk! Hvordan kan man ikke like han? 

Kan musikk hjelpe deg gjennom ting og gi trøst?

Hva mener du, ja eller nei?

Vill lese hva dere mener.

Kristine

 

Kristina

Skrevet: 30.01.2012  //  Kl.19:43
musikken hjalp meg veldig mye i tiden etter at jeg ble singel igjen, jeg hørte masse på what makes you beautiful og fikk mye energi og trøst i den! :)

JOSSE!

Skrevet: 30.01.2012  //  Kl.19:46
musikk er livet!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits