• Skrevet: 20.08.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 1

Jeg blogget ikke de siste dagene siden jeg ville få mest mulig ut av tiden. Håper dere forstår det. Anneli og jeg bestemte oss for å ta med kameraet og være litt paparatzzier den helt siste dagen. Her er noen av de bildene vi tok. Mange bilder så kan ta litt tid før alle har lastet seg opp. Enjoy!


Defne, Anneli, Semih, Sefa og Efe.


Hvertfall ikke jeg som har lært henne det! .... Haha. Eller kanskje.


Defne forelsket seg heelt i Semih. Snakket om han hele tiden og kysset på han. Bare: Semih, semih, semih hele dagen. Haha, hennes første forelskelse super søtt!
 
Her ser dere bassenget fra baren/ cafèen, dere ser også litt av hotellet. Men det er mye mer av det, som ikke vises på bildet.

Sefa og Defne skal hele vann på Efe...

Jeg måtte jo så klart også ha et bilde med gutta!

Kommer til å savne dem så masse! Savner dem faktisk allerede, helt sykt at man kan få så sterke bånd mellom noen på så kort tid.

Gaaad, jeg vill bare tilbake.

Ikke misforstå meg, det er herlig å være tilbake. Begynne på vgs, ny klasse, allt nytt, se vennene mine jeg ikke har sett på lenge, og allt det der. Men når man har sett noen hver dag, kveld og natt i to uker, og blitt så godt kjent. Så vill jeg bare tilbake. Anneli vill også tilbake, og siden hun er bossen, så skal vi mest sannsynelig tilbake neste sommer. Håper på fire hele uker i Tyrkia, men det er bare en liten drøm foreløpig. 

Isabell

Skrevet: 20.08.2012  //  Kl.22:21
Så koselig :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits