• Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:25  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3
Crappy iPhone bilder, men det var det eneste jeg hadde å legge ut i dag. Har hatt vondt i hode i hele dag, fikk beskjed av læreren at jeg ikke hadde noe der å gjøre og at jeg ikke så bra ut. Så da dro jeg motvillig hjem. Er det noe som plager meg for tiden så er det hodet. Klarer ikke å fungere slik som jeg skal på skole, trening og ellers. Skulle egentlig på MR i dag, sjekke hodet. Men siden jeg er så surrete  sov jeg heller bort dagen. Har hatt det slik i tre år nå, er så lei! WHOOPS! Ble vist et klage innlegg det her, men ville bare fortelle dere om hodepinen. Er jo blitt en del av meg den å nå, dessverre.


HerjePhotography

Skrevet: 19.09.2012  //  Kl.21:26
Wow so cute ^^

Lotte Jensen

Skrevet: 19.09.2012  //  Kl.22:42
Sikker på at du ikke har migrene? Hørtes utrolig mye ut til å bare være vanlig hodepine? God bedring og lykke til videre! :-) Hodepine er ikke noe godt uansett i hvilken grad!

Lisa Uhlén

Skrevet: 21.09.2012  //  Kl.10:44
Vakre bilder !! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits