• Skrevet: 24.09.2012  //  Kl: 19:20  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Noen tror kanskje jeg er en person med ganske bra selvtillit, men det erjeg ikke. Har hørt at jeg kan virke veldig "laidback", noe som sikkert er sant. Kan ikke si jeg er en av de som sliter mest med selvtillitten, for det er andre som sliter mye mer. Dette er noe jeg har jobbet veldig mye med, og føler jeg har kommet ganske langt på veien, men det er fortsatt langt å gå.

Det er bare noe du må fortsette å jobbe med hver dag, for det skal så lite til før du faller tilbake til der du var. Tro meg, på meg går det veldig i baner. Jeg har ingen oppskrivft på hvordan du kan få livet ditt bedre. Alle er forskjellige, noe som betyr at alle har forskjellige behov og har forskjellige bruksandvisninger på seg selv. Det handler om å finne seg selv, klisjè. Men alle sier det hele tiden og alle vet det er slik det er og være ung. Selv om det er ungdommer som har bra selvtillit, finnes det også barn og voksende som sliter med det.                                                                                                                                            

 

FacebookStory of the Otherside.

Hvordan ble man slik? Det er vanskelig og si, noen har alltid vært slik, andre har kanskje gått igjennom noe vanskelig. 

Insight & Inspiration.WeAreTeensღ

For noen kan det hjelpe og se seg selv i speilet hver dag og si: Jeg er  vakker. Høres ekstremt teit ut, men jeg har hørt at noen synes det hjelper. Bare å endre tankene om seg selv, har så mye og si. Som bestevennen min sa: Det heter ikke, "Jeg er ikke verdt mer enn andre", men "Andre er ikke verdt mere enn meg". Den har jeg tenkt så feil i så mange år. Noen må gå på en smell, kjærlighetssorg eller deprisjon. Drastisk og trist, men sant. For andre igjen fungerer det å snakke med noen, om det er venner, familie eller psykolog.

- Rebecca Risbergssleep wake hope and thenplease smile :)

Vi snakker ikke om det, og det er ikke så mye fokus på det. Men jeg tror kanskje det er noe vi sliter mest med i sammfunnet vårt i dag. Det er også mange som tar livet sitt pga at de har så mye problemer med seg selv. Men fortsatt ingen snakker om det. Det er så jævelig å ha det slik! Derfor ville jeg lage et innlegg om det, og fortelle at nettopp DU er ikke alene. Det er mange, mange, mange flere som har det slik. Det er bare så utrolig viktig å vite dette!

 



Om meg



Hei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

Reklame



Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits