• Skrevet: 01.10.2012  //  Kl: 19:04  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Skulle som sagt egentlig svart på spørsmålsrunden på søndag, men har vært sosial i helgen. Derfor kommer den helle nå! Enjoy!

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

- Har fått det samme spørsmåle for lenge siden. Jeg bruker klærene mine akkuratt hvordan jeg vill og slik jeg synes er fint. Finnes så uendelig mange muligheter du kan gjøre med et antrekk, om  du lurer mere på det, kan du se på outfits innleggene. 

Hvilken linje går du?

Jeg går d&h, som vill si design og håndtverk

Hvilken BH størlese bruke du?

Hahah, hva slags spørsmål er det? Om det er innteresant så bruker jeg 70C.

Hvem er den tøffeste storesøstra i hele verden?

Det er deg det kjære! (Vet ikke hva som skjedde med skriften....)


Om du hadde en tidsmaskin og kunne reise hvor du vil til når du vil, hvor og til når ville du reist og hva ville du gjort?

Ville reist frem i tid og reist til Australia. Se på naturen der, møte nye mennesker, oppleve kulturen og lært meg å surfe!

Om du fikk forandre en ting i hele hverden - utseendesmessig - hva ville du gjort?

 Jeg ville at verden skulle vært mindre så det ikke tok så lang tid å reise rundt.

Er du opptatt av politikk, og med i en organisasjon?

Nei og ja. Kommer ann på hva slags politikk vi snakker om. Men er ikke noe mere engasjert en "normalt" på min alder. Nei, jeg er ikke med i en organisasjon.

Er du med i elevrådet?

Har vært med i elevrådet en gang, men det var i fjerdeklasse.

Er du singel, hvis ja, på leting?

Nei, jeg er i et forhold. Å har vært det i tre månder nå. 

Hvordan gutter faller du for?utseende osv.

Jeg har ikke en spesiell type gutter jeg faller for, eller krav til hvordan gutten MÅ se ut. Er så  mye forskjellig som tiltrekker meg eks: snille øyne, bra stil, krøllete hår eller bare har en fin sveis, in rygg, muskeløse armer, rompe, sjarm, personelighet, kanskje som er litt mørke, gutter som kan danse, flinke med dyr eller barn. Ja, faller for så mye forskjelig!

Hvor ser du for deg om 10 år?

Jeg prøver å ikke se så langt frem i tid. Men da er jeg 26, så håper jeg har en jobb jeg trives med og eier en hund. Lykkelig og kanskje i et forhold, og har kanskje barn? Hvem vet. Tiden vill vise.

Hva gjør du helst når du har fri?

Slapper av med pcen! Eller er ute med venner.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Meste av fritiden min går med til dansing, noe jeg elsker å holde på med!

Har du søsken?

Jepp, jeg har ei store søster. Skriver noen ganger om henne og tantungen her på bloggen.

Hva er yndlingsfargen din?

Nå på høsten er jeg blitt veldig glad i varme og litt mørkere farger. Men også vin rød, konge blåd, militær grønn og beige. Skal ikke være så teit å si rosa. Haha! Men blir ikke lei den fargen.

Hvilke blogger leser du fast?

Leser flere blogger fast, men de jeg er innom hver dag er. Explode, caroiz, yulin, veronicarov. Å noen ganger maddepadde og siljasofia.com.

Justin Bieber vs One Direction?

Selvfølgelig er jeg en stor One Direction fan!!! 

Hvilket band/artist liker du best?

Hmm. Hører på så mye forskjellig. Men jeg går aldri lei Ne yo, Mario og Rihanna. Hører veldig mye på Lana Del Rey og Florence for tiden.


Hvor ser du deg selv om ti år?

Svarte på det spørsmålet ovenfor.

Favoritt film?

Elsker fantasy. Så favorittfilmene må være Twilight sagaen, Harry Potter og Ringenes Herre. Må være de filmene jeg har sett flest ganger, og det begynner å bli noen ganger også.

Kan du ha videoblogg?

Jeg synes videoblogg er så kleint å lage... Men jobber med en sminkevideo for øyeblikket. Så da blir det etter den er ferdig. Men kan sikkert det, men da må dere komme med forslag på hva dere vill jeg skal ha videoblogg om 

Håper dere synes jeg svarte bra på spørsmålene og fikk svar på det dere lurte på! Er det noe, samme hva det er, er det bare å spørre! Så skal jeg svare så godt jeg kan.

Linda Fremstad Venthe

Skrevet: 01.10.2012  //  Kl.20:13
Så bra svart :)

tinget

Skrevet: 02.10.2012  //  Kl.21:05
Gode svar)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits