• Skrevet: 27.11.2012  //  Kl: 20:26  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 6

Må bare starte innlegget med å si at jeg er ingen hud ekspert, men siden jeg har slitet med urenhud en god stund. Så tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg er fornøyd med og hva jeg bruker. Når det kommer til hud så er vi som i det meste, veldig forskjellige. Så det er veldig individuelt om hva som passer best for den enkelte. Man må bare prøve å feile litt. // Ansikts vask fra bodyshop, skrubb og ansiktsmaske i ett fra clean start. Clean start serien fås kjøpt på apoteket.

Noe av det viktigste og beste du kan gjøre for huden din er en god skrubb! Da hjelper du til å fjerne dødehudceller, ja. De fleste vet sikkert om det, så går ikke noe dypere inn på det. Ansiktsmasken hjelper til å rensehuden og skrubben gjør den silke myk! Jeg bruker skrubben/ansiksmasken fra clean start minst to ganger i uken, du trenger selvfølgelig ikke å gjøre det hver dag. Å bruke den to ganger i uken er kjempe fint. 

En god ansiktsvask burde alle ha, og bruk den morgen og kveld. Jeg syntes det var vanskelig å finne en som faktisk fungerte, siden jeg har ganske "følsom" hud. Enten så var de for sterke og ga meg utslett, og det var vondt og begynte å klø. Mens de som skulle være milde for huden, var for milde og renset ikke ansiktet godt nok. Men fikk med en prøve fra bodyshop, jeg var så fornøyd med den at jeg kjøpte den, og har brukt den siden. Du trenger ikke å bruke så mye, også holder den en stund.

Det siste jeg bruker, som jeg skal skrive mere om i et annet innlegg. Er en kvisekrem som faktisk fungerer supert! Men det er for de som er plaget med masse kviser. Mens dette innlegget er for alle og en hver, så syntes ikke det passet helt inn. 

Håper dere fikk noen tips, og at det var til hjelp for noen! :-)


superestrella

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.20:29
kjempefin blogg, jeg likte headeren!! :-D

fashionbloggern

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.20:30
Tusen takk for gode tips!! Har slitt en del med uren hud i det siste, men vi får se om dette hjelper! Digger bloggen din<3

Sjekk ut bloggen min!:)

Andreahau

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.20:30
så fin blogg! bra innlegg :)

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin kveld videre!♥

aai

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.20:31
Så deilig ut <3

Kommentere tilbake?<3

Agathe

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.21:49
Gode tips du hadde! Jeg bare fjerner sminke, bruker clerasil og vasker ansiktet, så tar jeg på fuktighetskrem. ♡

Rebekka Farstad

Skrevet: 27.11.2012  //  Kl.22:37
Utrolig godt tips :))
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits