• Skrevet: 15.02.2013  //  Kl: 16:54  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Siden jeg har bestemt meg for å trene mer og spise sunnere, prøver jeg å passe på det jeg spiser. Så langt har det gått veldig bra. Dette er ikke noe jeg gjør for "bikini sessongen" eller bare "for å se bra ut i sommer". Jeg har lyst på en sunnere livsstil og klare å holde på den. Det handler ikke om å spise mindre, men spis når du er sulten. Bare ikke spis drittmat, pass på det du putter i munnen. Jeg er ikke helt extrem heller, nå kommer helgen og det er lov å kose seg. Bare pass på mengden du putter i deg av sjokolade og potetgull :-)

Vil bare dele et lite tips med dere, som jeg liker veldig godt! Et sunnere alternative til snacks om du er små sulten og lyst på noe søtt. Banan smurt med et tynt lag peanøttsmør smaker kjempe godt, og smaker enda bedre med litt kanel på toppen! Fort - greit - enkelt å lage. Siden peanøttsmøret har så mye smak, trenger du ikke å bruke så mye av det.


Eller har jeg kost meg med Grey's Anatomi. Bare slapper av litt før jeg skal fikse meg. En god venninne av meg har bursdagen sin i dag, så skal snart dit for å feire henne. Gleder meg veldig!

Stikkord:

Elise

Skrevet: 15.02.2013  //  Kl.16:58
Nydlige bilder :))

Miriam Hadgu

Skrevet: 15.02.2013  //  Kl.17:01
spiste jeg også bare med brød til, men skal gjøre slikt du gjør nå :D er forresten første gang jeg er innom denne bloggen og jeg vil bare si at fler besøk skal det selvfølgelig bli for du hadde drit bra blogg, wow! :D

Silje Elisabeth

Skrevet: 15.02.2013  //  Kl.17:24
Nam, så godt ut! :)

Ida

Skrevet: 15.02.2013  //  Kl.19:20
Det så ikke så verst ut nå nei :D

Ha en fin helg :)

siv aa

Skrevet: 16.02.2013  //  Kl.00:30
naam. så koselig ut!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits