• Skrevet: 04.03.2013  //  Kl: 21:31  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Er det noe som irriterer meg og som jeg synes rett og slett bare er stygt gjort, er når f.eks en jente med store bryster får ekle kommentarer fordi hun har valgt en kjole med dyp utringning (som de fleste unge jenter bruker). Eller når folk kommenterer til en dame at hun har BLITT så pen, fordi hun har gått ned i vekt. Skjønn har hun vært hele livet, men de menneskene som kommenterer det har en spesefikk holdning til hva DE synes er fint. Noe jeg synes er trist er når en jente med former sier: Nydelig shorts! Hadde jeg bare hatt kropp til å kunne bruke den... 

Selvfølgelig har vi alle forskjellige kroppsfasonger (Noen er epleform, søyleform, timeglassfigur osv) å det er snitt som ser bedre ut på andre, og noen snitt man skal holde seg unna. MEN at det er blitt slik at noen synes det er helt greit om en jente som er naturlig tynn kan gå lettkledd, men om en jente med litt former gjør det samme så blir det plutselig "æsj" og hun blir stemplet som hore. Det er bare patetisk og jeg får vondt inni meg. Det burde ikke være slik, det skal ikke være slik. Jeg har alltid ment at alle burde få gå i det de vil, like det de vil og ha sin egene individuelle stil uten problemer. Så klart finnes det noe som ikke er sosialt akseptabelt. Men det finnes også en grense om hva som er sosialt akseptabelt og hva som er fordommer. Jeg mener at en del brude skru ned fordommene sine et par hak, og lære seg hva som er sosialt akseptabelt.

Vær så snill prøv å ikke bli så påvirket av hva som er nåtidens kroppsidealet, lær å vær deg selv, stol på din smak, ta utfordringer, elsk deg selv og kroppen din og du vil vokse på reisen. Det er jeg sikker på. Jeg virker kanskje som en av de med mest selvtillit når jeg skriver dette, det kan jeg røpe og si at jeg ikke er! Jeg er like usikker på kroppen min som de fleste på min alder. Jeg vet også at jeg blogger mye om trening og gir tips om kosthold. Jeg skal være forsiktig å si hva jeg synes er fint, jeg mener ikke at alle skal se slik og veie så mye. Jeg trener for å bli bedre i dansen, for å ha en sunn og sprek livsstil, holde meg i form og ikke minst fordi jeg hadde ikke klart meg uten. Det får meg til å glemme omverdenen og bekymringer, jeg føler meg også ti tusen ganger bedre.

// På bildene ser dere bloggeren Nadia Aboulhosn. Alle bildene er hentet fra bloggen hennes og dere kan finne bloggen hennes via denne linken HER.

Iselinn Andersen - foto og hverdag.

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.21:33
Hun ser så fantastisk ut :D

emii♕

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.21:34
Så utrolig fine bilder!

passionis

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.21:44
du har et så utrolig godt poeng, og hun ser fantastisk flott ut!

Silje

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.21:55
Helt enig med deg, absolutt!

nakedtruth

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.22:16
Utrolig fin blogg du har, og for ei vakker jente <3 Flott innlegg ;)

Stine

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.22:47
AMEN!!!

oceandrop

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.22:53
You have inspirationally written this and I love you for that! Love your blog. Enjoy your evening! :)

Silje

Skrevet: 04.03.2013  //  Kl.23:44
Folk har vrangforestillinger av kvinnekroppen. Tynn, litt hofter så klart og store pupper. Jeg har bestilt kjoler, som jeg har likt veldig godt, alt passer perfekt, rumpa, rundt magen, men ikke ved brystene. Jeg klarer ikke å fylle ut kjolen. Nesten så man burde maile de tilbake å spørre om de har sett en naturlig kvinnekropp før.

Christine

Skrevet: 05.03.2013  //  Kl.00:52
Herlig! Flott skrevet- og flotte bilder av en flott kvinne ;)

Avanya

Skrevet: 05.03.2013  //  Kl.07:50
Du har så UTROLIG rett. Jeg føler meg så truffet i det der. Er mange klær jeg kunne tenkt meg å gå i, men jeg har rett og slett ikke selvtillit til det. Har fått slengt etter meg i alle år at jeg er feit og ekkel, selv om jeg VET at jeg ikke er SÅ overvektig.

lovelace

Skrevet: 05.03.2013  //  Kl.09:15
Veldig enig dette altså! Fordommer, jeg vet faktisk ikke om jeg vil kalle dette fordommer, det er jo igrunn indirekte mobbing ? Og til deg SILJE som skriver her,jeg har timeglass figur ganske brede hofter i forhold til resten men har ikke små bryster heller mitt problem er at hvis det passer over hoftene blir det som regel baggy over lårene, samme problem med overdel, det passer over bysten men ikke i livet så jeg finner nesten aldri en kjole som sitter som den skal så jeg måtte investere i en sy maskin ;) Ganske absurd men det er en slik verden vi lever i :/

Hanna Gjerholm Moe

Skrevet: 05.03.2013  //  Kl.11:58
Jeg synes det er DØDSflott jeg! Det ser jo like fint ut, for alle er forskjellige og alle har ulike kropper! Synes det var et veldig fint innlegg, og jeg er veldig enig i det!

Lucy

Skrevet: 05.03.2013  //  Kl.23:38
Dette er den vakreste bloggen jeg har besøkt!!! ♥

Solbjørg Edvardsen

Skrevet: 18.03.2013  //  Kl.12:52
Utrolig bra skrevet, skulle ønske flere jenter kunne tenke som deg. Du har helt rett!

Ove Kristian

Skrevet: 22.06.2014  //  Kl.15:08
Bra skrevet!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits