• Skrevet: 07.03.2013  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 5

Er det noe som deffinitivft står på "før jeg dør listen" (Ikke det at jeg har skrevet en, men det er noe jeg virkelig vil gjøre) så er det at jeg skal lære meg å surfe. Det ser så utrolig gøy ut med de som klarer det! Det eneste er at jeg alltid har vært skeptisk med vann og aldri likt å dukke f.eks. Jeg husker at jeg var skikkelig redd for å drukne når jeg var liten, selv om jeg aldri har hatt en færl opplevelse med vann. Skjønner ikke hva det der kommer av egentlig. Men jeg skal klare å kvitte meg med den lille vannskrekken min og sette benene min på et surfebrett, bare vent å se!

Siden jeg har tenkt til å være lærling i Australia så er det en super mulighet for å lære seg å surfe, det er ca ett og ett halvt år til. Om jeg ikke lærer meg å surfe før den tid da så klart, man vet jo aldri. Ta bare å se på disse fantastiske bildene av surfing:

// tumblr


 

Stikkord:

kristinerosok

Skrevet: 07.03.2013  //  Kl.22:23
Herlige bilder :)

Julie Omholt Lund - kommenterer alltid tilbake!

Skrevet: 07.03.2013  //  Kl.22:34
ser sykt gøy ut!:)

Martine Alice

Skrevet: 07.03.2013  //  Kl.22:48
Vil å kunne det !! :) Får flytte med kjæresten til et varmt land ^^

koselig med kommentar tilbake <3

Randomjenta

Skrevet: 08.03.2013  //  Kl.15:03
Det ser virkelig utrolig kult ut! Skulle gjerne vært så tøff at jeg turte det. Men har også litt redd å være under vann. Så hvis jeg kunne forsikre meg om at jeg ikke ble å falle av brettet hadde det vært greit, men det tviler jeg veldig på.. :P Bra at du selv klarer å overvinne frykten!

Matilde Bang

Skrevet: 08.03.2013  //  Kl.15:14
har skikkelig lyst til å lære meg det, jeg og!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits