• Skrevet: 18.03.2013  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 6//Bildene er fra August 2012 da vi var i Bodrum. Du kan lese om oppholdet mitt her.

Biletter er bestilt og planen er i boks så 18. April skjer det, da reiser jeg til Bodrum som ligger i Tyrkia. Jeg er helt i lykkerus nå, og følelsen jeg har kan ikke beskrives! Dette er noe jeg har ventet i over åtte måneder på, og etter mye om og men skjer det endelig! 

Jeg har valgt å ikke skrive så mye om det på bloggen, men som kanskje noen av dere vet så er jeg sammen med en fra Tyrkia. Vi har vært sammen i snart  ni måneder nå. Jeg tenker det er vikitg å fortelle om det likevel siden det er derfor jeg skal reise dit. Planen er at jeg skal reise med noen, men siden de skal til en annen by, så blir jeg mye "for meg selv". Men jeg blir overhode ikke alene, siden jeg er der med kjæresten min. Det blir første gang jeg gjør noe sånt "alene". Så det blir en utrolig spennende opplevelse, som jeg kommer til å lære masse av. Jeg kommer til å blogge hver dag om oppholdet mitt så dere lesere og de der hjemme kan følge med på hva som skjer.

Perlesukker

Skrevet: 18.03.2013  //  Kl.21:31
Så deilig :))

Rebecca

Skrevet: 18.03.2013  //  Kl.21:38
Fine bilder så sykt deilig ut :D

camilla Løvland

Skrevet: 18.03.2013  //  Kl.22:15
Så gøy!

m

Skrevet: 18.03.2013  //  Kl.23:55
åå, heldig !

jeg sliter litt med kosthold og kropp for tiden og lurte på om du kunne tatt deg tid til å svare på dette på mail ( har nemlig hatt spiseforstyrrelser, gått opp i vekt og så ned igjen , og er veldig usikker på meg selv akkuratt nå )

Kan du skrive opp sånn ca hvordan du spiser på en dag ?

Hvordan forholder du deg til godteri og usunne ting ? 1 gang i uken eller tar du litt når du har lyst på ?

Og hvor store mengder er det når du først spiser ?

Er det sånn at du kansje bare tar 4 snope ting og en hånd med chips eller pleier du å spise mer når det er noe ?

Og spiser du ofte kanelboller og sånne ting ? Er det sånn at du kansje tar det og bare kutter ut lunsjen som består av feks brødskiver ?

Spiser du alltid middag ?

Og ca hvordan er porsjonen ? Fyller du på flere ganger ?

Hva pleier du å drikke ?

Er det sånn at du kansje går over dagsbehovet for kalorier en dag , så stabiliserer det seg i løpet av uken eller ?

Når du er på veninnekveld eller hjemme og har funnet frem snop, er det sånn at du er mer opptatt av vennene dine, pc tv osv og ikke tenker så mye over og ikke spiser så mye godteriet ?

Rosabobble - This is my life!

Skrevet: 19.03.2013  //  Kl.01:08
Så gøy!!! Du kommer nok til å stor kose deg med kjæresten din:)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 19.03.2013  //  Kl.18:26
m: Om det er noe du lurer på kan du sende meg en e-mail på cwspons@yahoo.com. Den epostadressen min er ikke bare for sponsorer, men også for om noen ønsker å ta kontakt med meg :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits