• Skrevet: 28.03.2013  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 6

Fikk spørsmål om jeg kunne fortelle litt om filmen, så tenkte jeg å gjøre det. Skal prøve å ikke spolere for dere som faktisk har lyst til å se den, hater når filmandmeldere gjør det og trailere. Som jeg sa i et annet innlegg så er det Stephenie Meyer som har skrevet boken, men det bør absolutt ikke skremme de som ikke liker twilight i å se den. Det er to vidt forskjellige filmer, og handler overhodet ikke om det samme. Eneste likheten jeg kan finne er at de begge er utrolig bra og rører deg helt inn i hjerterota! Det mener jeg da. 

Kort om filmen: Den handler om at menneskeheten har blitt tatt over av utenomjordiske vesner, som lever av andre kropper og de mener at de kan skape "den perfekte verdenen". Problemet er at i den perfekte verdenen er det ikke plass til mennesker som kan fortsette å ødelegge planeten. Vi blir godt kjent med birollene og hovedpersonen som er romvesenet "Vandrer". Vandrer tar over kroppen til mennseket Melanie, og får med alle minnene og følelsenes hennes med på kjøpet. 

Jeg elsker fantasy og science fiction så for meg passet filmet utrolig bra, og levde opp til forventningene. Den begynte litt tregt, men ble spennende etterhvert og på slutten skjer alt. En god blanding av action, romantikk og science fiction. Jeg skal ikke si så mye mer, men på slutten kommer en av mine favoritt skuespillere, Emily Browning (hovedrolle i Sucker Punch). Det virker som om det kommer en film nummer to. Håper i alle fall på at Meyer skriver mer, for dette er en film jeg gjerne kunne sett oppfølgeren til. Etter min mening fortjener filmen en sterk 5. 

 


Om du vil  se traileren så har jeg lagt den ut  her . 


Stikkord:

etnl

Skrevet: 28.03.2013  //  Kl.20:57
Gleder meg sånn skal se den imorgen!!

ME

Skrevet: 28.03.2013  //  Kl.21:11
Har lest boka, så er superspent på filmen! :)

Yu Lin

Skrevet: 28.03.2013  //  Kl.22:03
Ååh, har lest boken! Skal se filmen snart! Kan ikke vente! :D

CrispyRed

Skrevet: 28.03.2013  //  Kl.22:37
Jeg har kjempe lyst til å se den filmen :D

Marita

Skrevet: 29.03.2013  //  Kl.00:33
Takk for at du lagde innlegg om det!:-) må nok se den jeg også :)

connie rossing

Skrevet: 29.03.2013  //  Kl.18:04
vil se den!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits