• Skrevet: 21.04.2013  //  Kl: 19:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei hei, Eline her! Dere har vel fått med dere at det har foregått en spørsmålsrunde i noen uker nå. Det har gått ut på at jeg skal svare på deres spørsmål om henne og vennskapet vårt. hihi dette kan bli spennende, så da hopper jeg bare rett i det. Enjoy!

 

Hvor lenge har dere vert bestevenner?
Vi har gått i samme klasse siden 2. klasse, men det var ikke før tiden rundt 5. klasse at vi begynte å bli gode venner. Siden det har vi hengt sammen stort sett hele tiden.

Her er vi rundt 8 år og har like anorakker.

 

Vis dere har noe å fortelle er det deg/hun den første dere forteller det til?
Ja, helt klart! Jeg forteller alt til Kristine og stoler 101% på henne, så samme hva som skjer så er hun den første jeg forteller det til.

Hvilke gutter faller hun for?
Hun vil ikke innrømme det selv, men hun faller lett dor gutter med utenlandsk bakgrunn. Kanskje det er noe med det «eksotiske» utseende hun liker så godt, men det er lett å forstå!

Blir hun fort forelsket?
Hun blir nok fortere betatt enn forelsket, men hun forelsker seg i hvert fall fortere enn meg.

Tre ting hun hun ville hatt med seg på en øde øy?
Det første måtte blitt mobilen, for hun går ikke lenge uten musikk, 3G nett og for ikke å snakke om kamera. Også kunne hun godt tatt med seg meg, vi hadde helt sikkert hat det gøy. Og det siste måtte blitt masse mat!

 

Hvilken tv-serie følger hun med på?
Tror ikke hu følger med på noe spesielt for tiden, men jeg vet hun har vert ganske hekta på The Walking Dead, også vet jeg hun har fulgt med på Game Of Thrones.

Har hun kjæledyr?
Sofus, han er en nokså innpåsliten og maste katt, som er rundt 10 år gammel. Men han er veldig søt også da.

Nevn tre ting du ikke liker ved henne
Kan liksom ikke komme på noe som jeg virkelig misliker. Men en ting må være den siden av musikksmaken hennes som er fylt av skikkelig jalla låter hahah. Også tar hu lett til seg småting, men det er heldigvis lett å få henne i godt humør igjen. Også kommer jeg ikke på noe mer.

Hva er et flaueste dere har opplevd?
Vi har nok opplevd mange flauser sammen, men det eneste jeg kommer på nå var en gang vi tok bussen hjem. Vi satt bakerst og hadde en høylytt diskusjon om rådyr, og om de kunne svømme eller ikke. Da vi skulle gå av bussen gikk vi forbi to menn "Jasså, Det er her dere bor. Hod helg!". Var ikke så flaut men ganske morsomt. 

Hva synes du om bloggen til Kristine?
Jeg synes bloggen er utrolig bra, og er overrasket over at ikke flere leser den. Hun er kjempe flink med bilder, antrekk og liknende. Hun må bare bli flinkere til å promotere den. Hva synes dere for eksempel om at hun hadde lagd en facebook side for den?

Hvordan ble dere venner?
Vi har jo gått i samme klasse siden 2. klasse. Skolen vi gikk på var veldig liten, så på den tiden var alle venner med alle. Jeg kan ikke huske hvordan vi ble så gode venner som vi er nå, men vi har vel på en måte bare «grodd» sammen hahah.Har Kristine vert sammen med mange?
Nei, hun har ikke vert sammen med mange i det heletatt. Hun har ikke hat mer enn 2 seriøse forhold.

Hvordan vil du beskrive henne med fem ord?
Hun er Lojal, aktiv, fjern (haha), herlig og sist men ikke minst vakker.

Synes du Kristine er veldig opptatt av hvordan hun ser ut?
Hun er veldig opptatt av det ja. Men det er vel ikke noe galt i det? Det kan umulig være billig, med tanke på at hårprodukter, sminke og klær er ganske dyrt.

Er det sant at Kristine liker melk?
Jeg må nok skuffe deg Mr. Melk, det er nok ikke sant.

Jeg må bare få sagt at jeg er så utrolig glad i deg Kristine. Du er den beste vennen jeg har og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Jeg er så glad for at vi har fått gå i samme klasse helt til nå, og håper vi kan ha den samme kontakten når vi går til hver vår skole etter sommeren.Håper dere likte svarene.
- Eline 

Rebecca

Skrevet: 22.04.2013  //  Kl.01:41
Så fine svar :)

inehen

Skrevet: 22.04.2013  //  Kl.20:26
Bra svart!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits