// Det som følger med i settet: Orginal SPF 15 Foundation in Medium (C25), Orginal SPF 15 Foundation in Medium Beige (N20), Orgnial Mineral Veil, Warmth All-over Face Color, Full Flawless Face Brush, Maxium Coverage Concealer Brush, Prime Time Foundation Primer, DVD.

OPS! Innholdsfortengelsen ble visst på engelsk. Ble lettest å skrive det på engelsk, når vi for det meste bruker engelske utrykk på sminke. Endeliig! Har jeg fått kvittet meg med den kakete foundation min, og godt over til mineral pudder. Det følels også mye lettere og bedre ut på huden min. Jeg har lenge ønsket meg sminke fra bareMinerals og prisen på dettet sette var satt ned, så da passet det perfekt. Snille pappa som kjøpte det til meg, tror det var en trøste gave siden jeg kom opp i eksamen. Fin trøste gave i alle fall! 

De er litt sminke her og der, for jeg måtte ta bilder i full fart. Jeg føler ikke jeg har fått det helt til enda, og legge på sminken. Men jeg likte godt at det følels mye lettere på huden, og det føles ikke ut som om du har på deg for mye sminke!

Stikkord:

Anastasia

Skrevet: 15.06.2013  //  Kl.20:16
du må si hvordan sminken blir i lengden osv =) har hatt lyst å bestille sånn, men føler at huden min blir ikke dekket ordentlig når jeg både har arr osv. så hadde vært fint med no anmeldelse eller noe sånt :)

Sofie

Skrevet: 16.06.2013  //  Kl.11:23
Hvor får man kjøpt det? Hvor mye koster det?

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 16.06.2013  //  Kl.12:10
Sofie: Du får kjøpt det på kicks og på parfymelle :) Husker ikke helt prisen, men kjøpte det på salg og da kostet det litt over 700 kr. Original prisen er litt over 1000.
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits