• Skrevet: 15.06.2013  //  Kl: 13:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Må si jeg føler meg som en av de "heldige" utvalgte, som kom opp i eksamen. Kan kalle meg ulykkesfugl siden jeg kom opp i det faget jeg er svakest i. Nemmelig matte. Jeg trodde ikke klassen min skulle komme opp, og i hvertfall ikke i matte. Så det kom som et sjokk og endte med noen tårer. Hahah. Følte meg så teit som begynte å grine når vi fikk beskjeden, men det har skjedd mye rart i det siste. Å jeg klarte ikke å holde alt inne. 

So tumbs down for that!
Men jeg orker ikke å grue meg til det. Så lenge jeg prøver å gjøre mitt beste, så for resten bare komme som det kommer. Snart skal jeg i byen med Eline og shoppe bort sorgen, godt å få tenke på noe annet enn jobbing.

Anette ♕

Skrevet: 15.06.2013  //  Kl.14:30
Du er så pen!

Anastasia

Skrevet: 15.06.2013  //  Kl.15:14
Skjønner deg godt da! Matte er virkelig det verste man kan komme opp i uanset om man er flink eller ikke! :/ jeg slapp heldigvis både skriftlig matte og muntlig og det var mer enn godt siden jeg endelig etter alle disse årene hadde klart å fått et bestått karakter. 2 vel og merke, men har aldri vært flink i matte så 2 for meg er som 5!:p du får ha det lykke til med både lesingen og eksamen! Kommer sikkert til å gå bra snuppa! =)

Betina A. Kjellbotn

Skrevet: 15.06.2013  //  Kl.18:30
kjenner jeg gjøsser av å høre ordet matte ! Lykke til ! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits