Jeg vet ikke om en mirakelkur for å få langt hår over natten, men jeg har noen tips å dele!

// weheartit.com

Alle drømmer vi om å ha et sunt hår. Det er vell heller ingen hemmelighet at håret vokser fortere om det er friskt og ikke fullt med slitte tupper. Jeg er kanskje ikke den beste til å fortelle om hva du bør gjøre med håret ditt. For jeg har ikke det beste håret selv, men jeg kan gi noen råd! Jeg føler at håret mitt har vokst mye fortere og ser bedre ut etter å ha blitt litt mer forsiktig med det. Så her er noen hårtips til dere:

 

♦ Bruk helst ikke rettetang, krølltang eller hårføner. Noe som er umulig for meg siden jeg har naturlig krus og krøller, så er avhengig av rettetanga. Men jeg prøver å ikke bruke hårføner, og la det tørke naturlig. Å det har fungert ganske bra!

♦ Bruk ALLTID varmebeskyttene. Å det hjelper ikke om du brukte varmebeskyttene dagen før, for det er et "ferskvare" produkt, som du må tilføre håret om du skal bruke rettetange eller lignende.

 Gre ALDRI håret når det er vått. Det er fordi håret ditt er veldig svakt når det er vått, siden hårstråene blir strekt ut og ikke er som de ville vært naturlig tørt. Når du grer håret, kan hårstråene brekke av.

Flett håret før du går til sengs. Her er jeg litt sløv. Men jeg gjorde det alltid da jeg hadde microring hair extensions, for da bevarer du extensionsene bedre. Regner med at det gjelder for vårt naturlige hår også. 

La håret få hvile. Da mener jeg når du ikke skal ut på noe, men bare være hjemme så dropp rettetanga. Sett heller håret opp om du føler deg "naken" med ufikset hår.

Fortell frisøern hva du vill. Ikke la han/henne lage en ny frisyre hver gang, fortell at du vill bare klippe tuppene og IKKE mer.

Finn en frisør som hører på det du sier, og som ikke "bestemmer" for mye over deg. Vi unge kan ha litt problemer  med dette, får vi hører gjerne på de "eldre med god erfaring". Det er bra det, men ikke alltid når det gjelder hva du synes er fint. 

Bruk hårkur to ganger i uken. Tilfør håret ditt fuktighet, så kan du kanskje droppe et frisørbesøk. 

Bruk hårkuren når håret begynner å bli tørt. Da vill ikke vannet ta med seg alt, og det meste av produktet vill gå inn i håret.

La hårkuren få været i håret så lenge den skal, før du skylder ut. Så den får trekt seg godt inn i håret. Det er forskjellig fra hårkur til hårkur, men det varierer fra 5 - 20 minutter. 

Vask håret med shampoo to ganger, før du setter i balsam. Et tips jeg lærte når jeg var utplasert i frisørsalong. Dette er for å åpne skjellageret i hårstråene. 

Det ble en del tips, håper dere lærte noe nytt :-D


 

hBeauty

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.16:31
gode tips=)

theesy

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.16:39
god tips takk:)

Lnguyen - Kommenterer tilbake

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.17:18
Takk for tipsene. ♥

Gina Elena

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.17:23
Whops, jeg pleier å gre håret når det er vått men da skal jeg virkelig slutte med det! Tusen takk for tipsene <3

Abigail Buntu

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.17:24
fine tips!

maritaextensions

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.17:37
Husk å bruke en proteinkur om du bleker/farger håret. Det er den eneste kuren som vil på langsikt reparere ett skadet hår.Fuktighet vil aldri reparere eller styrke håret ditt, det gir kun en følelse av mykhet, og gjør att håret holder seg mykere lengre. Håret er bygd opp av proteiner, så alltid tilfør proteiner via en kur minimum 1 gang i uken. Så kan du heller veksle på med fuktighet (:

Therese

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.17:42
Takk for tipset :-)

Pia Marie

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.18:26
hei. bra tips! hår er presious. men har også hørt at fordi shampoo åpner shellaget så bør man kure mellom shampo og balsam!! fordi balsam lukker det igjen?

Tina Mari

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.18:27
gode tips! tusen takk :)

<3 Janne Elisabeth

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.19:16
Tusen takk for tipsene! :-)

DAGSVERMER

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.19:44
Mange gode tips her :) Jeg er så heldig å ha en flink frisørmamma og et hår som vokser i kanonfart, så å ha langt hår har aldri vært noe problem for meg. Heller verre med at jeg må farge etterveksten annenhver uke... Du var forresten veldig pen :)

Anette ♕

Skrevet: 21.06.2013  //  Kl.22:49
Veldig bra tips. :)

Iselin Renée

Skrevet: 22.06.2013  //  Kl.04:13
Mange gode tips :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 24.06.2013  //  Kl.20:04
Pia Marie: Nei, du behøver ikke å kure mellom shampoo og balsam.

Kamilla Gran Andersen

Skrevet: 26.06.2013  //  Kl.19:09
Åå kjempe bra tips! Frisøren klippet av meg ca halve håret mitt forrige gang jeg var der, så prøver å få langt hår igjen nå:) Fin blogg<3
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits