• Skrevet: 12.07.2013  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Helse/Hud  //  Kommentarer: 3

Som sikkert flere av dere vet så kan man få lettere brunfarge av å spise mye gullerøtter, siden de inneholder vitamin A. Men i stedet for å spise gullrøtter hver dag (Jeg tror jeg hadde blitt rimelig lei det etterhvert... Hahah), så finnes det ulike typer betakaroten som du kan bruke. Så derfor bestilte jeg super tan, og jeg har brukt det i en uke nå og merker stor forskjell! 

Super tan er ikke farlig, men det er en tabelett som inneholder ulike vitaminer. Den hjelper også for å beskytte huden under soling. Poenget er at du skal bruke produktet i en solingsperiode. Det vill si at du tar to tabeletter hver dag i en periode du soler deg mye. F.eks ville det passet ypperlig om du skulle til syden i to uker, så tror jeg det kunne dobblett effekten. Jeg har bare brukt en tabellett hver dag, men jeg fikk skille etter bare ti minutter i solarium.Jeg merker selv stor forskjell, men det er ikke sikkert dere ser forskjell på bildene. Men så har jeg bare brukt det i en uke nå. Å selv om jeg bare har tatt en tabelett hver dag, og jeg har heller ikke tatt sol hver dag. Så ser jeg med en gang resultater etter solarium. Det dumme er at det er dårlig vær her, så det hadde sikkert fungert enda bedre om jeg f.eks var i syden. Menmen, jeg er fornøyd. For jeg hadde ikke så stor tro på det, men super tan fungerer! Kanskje jeg kommer med før og etter bilder senere, om dere ønsker det.

ANNELI

Skrevet: 12.07.2013  //  Kl.21:47
Takk for tips :)

Amrin Singh

Skrevet: 12.07.2013  //  Kl.22:50
Har kjempe lyst til å bli brun, kanskje jeg også burde starte med dette! (:

Anette ♕

Skrevet: 13.07.2013  //  Kl.01:10
Takk for tips! Bruker egentlig ikke slikt, blir ganske fort brun naturlig :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits