• Skrevet: 30.07.2013  //  Kl: 15:16  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Hadde du planer om å trene i ferien, men i stede har du blitt lat og ikke fått trent? Vell, det skal jeg med hånden på hjerte innrømme at jeg har. I tilegg har jeg stappet i meg så mye rart. Men sånn blir det i ferien, og jeg gleder meg litt til å komme til hverdags rutiner, for da får jeg trent! Om dere trenger noen tips til treningsøvelser, så lagde jeg en videoliste på youtube for en stund tilbake. Jeg vill dele den med dere, for noen av øvelsene har gitt meg veldig gode resultater!

Det er hovedsakelig jentegreier, og ting jeg ønsker å trene på som hofte, midje, sidemagemuskler og selvfølgelig rumpe! Sjekk den ut her:

Stikkord:

Julie Sævik

Skrevet: 30.07.2013  //  Kl.15:22
bra :)

Swertl0ve1

Skrevet: 30.07.2013  //  Kl.15:44
Bra

Fin blogg du har, ta gjerne turen innom bloggen min og skriv hva du syns<3

Ha en fin dag videre<3

bybondeliv

Skrevet: 30.07.2013  //  Kl.16:11
Veldig bra tips, likte den første videon for jeg ønsker heller ikke de store musklene som bulker ut...vil helst ha lange og sexy muskler hehe :)

Jeg trener regelemssig og har derfor klart å trent ganske bra i ferien, men har likevel kost meg med mye godt :) man kan jo ikke la sommeren gå forbi uten is eller grill mat hehe.

Ha flott dag og nyt den siste ferie tiden :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits