• Skrevet: 03.09.2013  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 1

Vi er for plastisk kirurgi fordi de kjendisene vi synes er pene har opperert seg?

I dag kom jeg over ett innlegg som provoserte mange fordi det var positivft til plastisk kirurgi. For å gå dypere inn i innlegget var det at de fleste kjendisene som vi synes er de vakreste, har tatt plastisk kirurgi for å føle seg enda penere og bli til de annsiktene av dem som vi kjenner til i dag. De mest kjente annsiktene som unge jenter ser opp til har tatt plastisk kirurgi, og i følge det innlegget gjør dette til at vi er for plastisk kirurgi. Derfor fikk jeg inspirasjon til å skrive dette innlegget. 

Vell, jeg synes ikke det proviserer fordi det var mye sant i det som ble skrevet. For de fleste kjendisene som vi ser opptil og synes er verdens vakreste har gått igjennom plastisk kirurgi, MEN det betyr ikke at det er det som gjør dem "vakker", eller at alle som synes de er de fineste er FOR plastisk kirurgi. La oss f.eks ta Alena Shishkova siden jeg og mange andre ser opp til henne. Selv om hun mest sannsynelig har tatt noen plastiske opprasjoner, betyr ikke det at hun burde tatt den / de opperasjonene for å se bra ut. Fordi de fleste har sett bilder av henne usminket og ufikset, og hun er fortsatt vakker. Ja, noen kan mene at en person ser penere ut etter opperasjoner, men den lille oppereasjonen gjør ikke så mye med annisktet at det blir enn så stor forvandling. Det er fortsatt det samme anisktet, jeg mener at la oss se på Alena som ett eksempel igjen, hun bruker en del sminke og jeg tror at det er sminken som gjør den store forvandlingen og helheten. Bare se på de forskjellige bildene med forsjellig sminke, det er ikke lett å se at det er samme jenta. De fleste opperasjoner handler om selvbilde og selvitillit

Det meste kan gjøres med sminke, det er ikke et behov for å ta masse plastiske opperasjoner. Plastikse opperasjoner tror jeg i de fleste tillfellene handler om selvtillit, og så små "feil" som bare du selv ser. De store forandriningene som gjør ett ansikt annerledes er sminke. Å når jeg sier dette mener jeg IKKE at alle burde transformere annsiktet sitt med sminke fordi de ikke er pene uten. Neinei, langt der i fra. Det er flere tillfeller jeg har sett en jente som har det pene anisktet, men som gjør litt feil med sminken. Så hun hadde egentlig sett mye finere ut uten så mye sminke. Fordi hun er naturlig pen. 

Jeg mener at plastiske opperasjoner er overdrevent med mindre du har ett stort problem, eller noe du er svært svært missfornøyd med. Om du er nesten blind, nesen din ikke fungerer som den skal og ikke får puste ordentlig, eller har hareskår, eller har henge bryster som nittenåring, da skjønner jeg at du trenger det. Men fordi du mener nesen din er litt for stor, eller at puppene dine ikke står rett ut og er D cup, synes ikke jeg er noen grunn for å gjøre det. Jeg leste ett sted at en kjendis sa at alle burde sminke seg. Jeg er enig i det hun sa fordi man kan skjule skavanker, og fremheve det fine. Ikke transformere annsiktet ditt og klæsje på masse sminke, men tenk på det heller som ett hjelpeverktøy. MEN er du rundt nittenår trenger du ikke sminke, for de fleste som er rundt nitten år + eller -, har ett naturlig pent og ungt annsikt. Og burde ikke tenke at de må bruke sminke hverdag for å føle seg pene, fordi det kommer innen i fra med selvbildet ditt. Og om noen jenter forteller deg noe annet, vell da er de vell så usikre på seg selv at de ikke kunne ikke gjort det samme.

 

Hvordan få bedre selvtillit og selvbilde?

Det er det vanskelige for du må endre tanke gangen din, og det får du ikke gjort på 1,2,3. Det tar flere år og noen må jobbe med det hele livet. Men det hjelepr hvertfall ikke å se seg selv i speielt hver dag og tenke "æsj, så stygg jeg er". Du må tenke positivft og ikke lete etter dine svakheter, men se dine gode sider og det som er bra med deg selv. Idunn har en veldig god video med forslag til hvordan du kan få bedre selvtillit og hva du bør jobbe med. Hun har mange gode videoer, så det er bare å se!

 

Se videoen på å få bedre selvtbilde av Idunn her:

Anette

Skrevet: 05.09.2013  //  Kl.20:25
Plastic er ikke fantastic, etter min mening da ;)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits