• Skrevet: 16.09.2013  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Overskriften er bare for å være oppmerksomhetsyk og PR-kåt. Neida. Dere som leser bloggen min fast, husker kanskje at jeg skrev i sist innlegg at jeg var syk. Vell lite har skjedd de siste ti-tolv dagene, for jeg har bare sovet og ikke vært til stedet i omverdenen. Men i dag var det tilbake til skolebenken og det føltes herlig! Gud jeg har savnet skolen og livet mitt, hahah. Hater å være syk, men har dårlig immunforsvar. Jeg har også veldig mye lekser å ta igjen, så dette blir en sen kveld... Det får bare bli som det blir!

Jeg gleder meg og har bestemt meg for å komme tilbake til mine gamle hverdags rutiner igjen. Skole, trening, dans og blogging! Så dette vill dere se mere av fremover! Jeg tenker å hvertfall prøve å få til ett innlegg hver dag denne uken.

Håndholdte bilder, men jeg måtte bare få tatt noe til dere i farten :-)


Mathias Folke Nordby

Skrevet: 16.09.2013  //  Kl.22:40
Veldig pen du er Kristine :)

Ann

Skrevet: 16.09.2013  //  Kl.22:58
Du er utrolig pen!

Sander

Skrevet: 17.09.2013  //  Kl.20:34
Du er nydelig!!!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits