• Skrevet: 20.09.2013  //  Kl: 19:28  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Dette er egentlig en filmanbefaling jeg skulle lagt ut for flere måneder siden, men jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle skrive innlegget, så da har det gått i glemmeboksen. Uansett, nå er innlegget her! Jeg har selvfølgelig sett flere filmer etter dette, for disse så jeg i sommer. Så kan gjerne gi dere flere film anbefalinger om dere liker det og synes det er greit å se :-)

Jeg kommer ikke til å skrive så mye om hva filmene handler om, så om dere er nysgjerrige kan dere heller google det eller se filmen. Jeg skriver heller litt om min mening, terningkast og hvorfor jeg gir det terningkastet. Synes det er mer greit, så i tilfelle dere vill se hele filmen så har dere ikke lest om hele fra før. Jeg vill jo ikke ødelegge for dere.

 


Magic Mike: Jeg, søsteren min og mamma likte virkelig ikke filmen. Etter å ha hørt så mye skryt om filmen, og selv om Channing Tatum og Alex Pettyfer (som er to utrolig hotte karer og gode skuespillere) så levde den ikke opp til forhåpningene. Fordi handlingen er treg, mangler poeng og spenning. Kanskje litt sterkt å gi den 1. men det blir det fra meg.

Me, myself & Irene: En god og klassiker i komedie, god handling og overraskende handling. Samtidig som at jeg tror hvem som helst hadde blitt "gal" om de hadde latt seg tråkke på, bli brukt og alltid "leve" for andre. For det er det som er poenget i filmen. Terningkast 4.Evil dead: Anbefaler jeg om dere skal se en skrekkfilm/thriller. Litt for mye blod for hva jeg synes gjør en skrekkfilm bra. Jeg synes ikke blod er skummelt, det må være noe litt mer psyco for min smak. Jeg synes ofte en skrekkfilm blir dårlig om det er mye blod, men denne fungerer! Terningkast fire.


Beautiful Creatures: Anbefaler jeg på det sterkeste om du liker fantasy/magic filmer! Den var kjempe spennede, overraskende slutt og romantisk. Du trenger ikke å være stor fan av fantasy filmer for å se den, tror de fleste vill like den. Jeg elsket den og håper på en film nr. 2. Terningkast sterk fem. 

Sry, men har ikke funnet en terning som viser fem.


Puss in Boots: Min mening er at det er en morsom og søt barnefilm. Så om du liker litt barnslige filmer eller skal se film med barn så kan dere godt se den. Terningkast tre.


The pricess Mononoke: Perfekt om du liker japanske/manga filmer eller fantasy. Vi fikk ikke sett hele filmen for den er ganske lang, men jeg likte godt det jeg så. Det ser kanskje ut som en barnefilm. Men jeg ville ikke sett den med små barn, for japanerene er veldig flinke til å lage sære og litt skumle tegnefilmer! Terningkast fire.
Linni Christensen

Skrevet: 20.09.2013  //  Kl.19:46
Beautiful Creatures er så utrolig fin! :D Elsker den.

Skrevet: 20.09.2013  //  Kl.19:58
Liker Beautiful Creatures veldig godt :)

Tonje Lundem

Skrevet: 20.09.2013  //  Kl.21:11
Elsker beautiful creatures!!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits