• Skrevet: 03.11.2013  //  Kl: 18:43  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Jeg er veldig glad i skrekkfilmer selv om jeg alltid blir paranoid etter å ha sett dem. Begynner å innbille meg at det er noen som står å ser på meg, ja dere kjenner til den følelsen. Hahah! I det siste har jeg sett en del gode skrekkfilmer og tenkte derfor at jeg kunne dele de med dere. Så her er noen av mine favoritter og gode tips om du vill se en skummel film sammen med venninner eller kjæresten, eller alene om du tør det! Selv har jeg aldri sett en skrekkfilm alene, og jeg hadde ikke klart det. Sier litt om hvor pysete jeg er.
 

Her er de i tilfeldig rekkefølge:

Dreamcatcher: Er vell mer enn since fiction film med litt innslag av skrekkfilm. Den er litt treg i starten om jeg husker riktig, men den har en veldig god story og slutten er bra. Den handler om en guttegjeng som hjelper den veldig rare gutten som blir mobbet, og senere viser seg og være meget spessiell. Han gir de forksjellige krefter og forbereder dem på noe utenomjordisk som de snere vill oppleve. Mer enn det vill jeg ikke røpe, dere får heller se den.

The crazies: Handler om ett nabolag der en person blir gal, men senere blir flere og flere også gale uten at noen vet hvorfor. Tilslutt har du en hel epedemi der hele nabolaget har blitt gale og prøver å drepe hverandre. Den er litt zmobie story aktig, men uten zombier. Den er ikke en av de værste skrekkfilmene, men den har sine jumpscares moment!

Mama: To jenter blir forlatt i skogen, og noe mystisk tar hånd om dem. Senere blir de funnet og får seg ett hjem, men det mystiske har ikke forlatt dem og tar fortsatt hånd om dem... Den er veldig creepy hele veien, men jeg syntes slutten ødla alt. Så den har ikke en bra slutt, etter min mening, men vært å se.Rite: En amerikansk relgiøs student reiser til Italy for å ta en exorsime forbandelse på en ung jente. Typsik exosist film, men veldige gode skuespillere og jeg likte den veldig godt.

The haunting in connecticut: Den siste skrekkfilmen jeg så, og elsket den! De første to minuttene syntes jeg den var så skummel at jeg ba kjæresten om vi kunne se en annen... Men dere kjenner jo meg, er pysete når det gjelder skrekkfilm, haha. Veldig godt filmet, god grafikk og den er utrolig skummel etter min mening. Handler om en kvinne som tar medisiner for hun tror hun er gal, men egentlig er hun synsk og kan snakke med de døde. Hun fornekter også at datteren har arvet den samme evnen, og sier at alt er bare i fantasien hennes. Men det dramatiske bygger seg opp og vi får blitt kjent med både snille gode sjeler og ondskapsfulle sjeler. Slutten er kjempe bra og var nesten så jeg fellet en tåre. Hahah, men den er både skummel og rørende, to ting som filmen kombinerer bra. Dessuten er kjekkasen Chad Michael Murry med (Lucas fra one tree hill) i en birolle så det hjelper også filmen.The possession: Begge de siste filmene gir meg grøssninger når jeg skal fortelle om dem, så de er en av de skummleste av de jeg har snakket om nå. The possession handler om en jente som finner en antikk kiste i ett garasjesalg, lite vet hun om at denne lille kisten bor det en demon. Faren er den eneste som forstår at noe alvorlig er i ferd med å skje med den lille jenta, og han prøver så godt han kan i å hjelpe henne. Gode skuespillere, god story og bra filmet og efekter.

The conjuring: Denne har jeg sett to ganger, og kan gjerne se den flere fordi den fortsatt er skummel. Handler om en familie som flytter inn i ett hus på landet, og i huset er det flere ånder. Noen farligere enn andre. De kontakter ett par som jobber med å se om hus er hjemmsøkt eller ikke. Mackenzie Foy (som spiller Renesmee, datteren til Edward og Bella i Twilight saga: Breaking Dawn) spiller en av døttrene, nydelig jente som kommer til å bli kjempe vakker når hun blir større!

Om du ikke har sett alle filmene så anbefaler jeg de på det sterkeste, som sagt dette er noen av mine favoritt filmer når det gjelder horror filmer. En film jeg også vill anbefale er Evil Death, har snakket om den litt før så derfor valgte jeg å ikke skrive noe om den nå. Men den er også en av favorittene, så noe å få med seg!

#HORRORMOVIES #SKUMLEFILMER #FILMANBEFALING

Charlotte

Skrevet: 03.11.2013  //  Kl.18:55
Så på Static i går :) Bra horror film :)

norah

Skrevet: 03.11.2013  //  Kl.19:27
Jeg likte ikke MAMA i det hele tatt, jeg synes '' Mama '' så altfor uekte ut, ble litt for falskt for min smak :-p men creds for at jeg skvatt ett par ganger da! Hehe.

Ellers elsket jeg The Conjouring og The Rite!

Ragnhild

Skrevet: 03.11.2013  //  Kl.19:54
Har sett the possession og mama, likte begge to men mama var definitivt best!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits