• Skrevet: 11.11.2013  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg hadde en herlig avslutning på helgen med kjæresten som har overnattet, photoshoot på studio og feiring av farsdagen. Herlig å kunne slappe av i helgen med kjæresten og se på filmer. Det var en film vi så som var spessielt bra, "The Lone Ranger" med Johnny Depp i hovedrollen, tror det er en av de siste filmene han har spillt. Anbefaler!

Siden danseklubben min ville ha bilder av hver danser på veggene sine, så møtte vi alle freestylerene opp i studio og hadde en photoshoot. Alle er så vandt til å posere, så det gikk veldig fort, men morsomt å være med på. Alle hadde på danse draktene sine og i ført litt mindre sminke enn det som er normalt når vi er med i konkurranser. Det er veldig mye glitter og glam. Bildene kommer så snart jeg får dem, men fotografen skulle redigere bilder av alle danserne først. Gleder meg veldig til å se dem! 

Amanda og jeg under photoshooten :-)

#DANS #SHOOT #PHOTOSHOOT 

Tingeling

Skrevet: 11.11.2013  //  Kl.20:41
Kult. Skulle likt å sett video av du danse:)

Kamilla Haaland

Skrevet: 11.11.2013  //  Kl.21:28
Så fine :)

Skrevet: 12.11.2013  //  Kl.13:16
Så søte;))
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits