• Skrevet: 24.11.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

I går var jeg på dansekonkurranse som jeg skrev litt om i går. Både Eline, kusinen min, kjæresten hennes, pappa var med å så på, så det var veldig koselig at de ville være med! Det var årets siste konkurranse, og den kalles for DOTY (som betyr dancer of the year). Så den danseren som vinner i den øversteklassen blir kårets til årets danser. For meg gikk det ikke så bra denne konkurransen siden jeg ikke kom videre til semifinalen. MEN jeg hadde ingen nerver, husket alt og er fornøyd med det jeg gjorde. Så lenge jeg følte det gikk bra med meg selv, så er jeg ikke helt deppa. Men ble skal ike klart litt irritert, siden jeg er ett konkurranse menneske, hahah. 

 

Her får dere se noen bilder fra i går.Johanne, meg og Eli. Perf mobil kvalitet!!

Så herlig smil du har Eline! :-D
Her er jeg på gulvet rett før vi skal starte å danse. Mannen i dress og damen i grønn kjole er dommere, om noen lurte på det.

#SPORT #KONKURRANSE #DANS #DANSEKONKURRANSE

Vilde

Skrevet: 24.11.2013  //  Kl.21:52
Det var synd... Men bra jobba, og fine bilder :D

Cathrine

Skrevet: 24.11.2013  //  Kl.22:07
Har vært med i den konkurranse selv, for mange år siden! Måtte slutte på dans på grunn av skader, savner det utrolig mye! :)

Skrevet: 24.11.2013  //  Kl.22:12
fine bildet og fin drakt !! du har en veldig fin blogg synes vi, og vi lurte på om du kunne ta en tit innom vår blogg? vi har nettopp lagt en en morsom video :))

cheerchrissy.blogg.no

Skrevet: 24.11.2013  //  Kl.22:18
så fin drakt! litt dumt at du ikke gikk videre da, men sånn er det bare, håper du koste deg på dansegulvet ihvertfall :)

E

Skrevet: 11.01.2014  //  Kl.14:51
Åh herregud så pen du er og en nydelig drakt! Hvor er det du danser freestyle i Gjøvik? Har veldig lyst til å begynne :D

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 12.01.2014  //  Kl.16:29
E: Jeg danser på dansehuset lillehammer, men tror de har freestyle i gjøvik også :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits