• Skrevet: 01.12.2013  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 6

Plutselig dere ble det desember! Jeg var virkelig ikke helt forberedt på at det var første søndagen i advent i dag, fant det ut bare for noen timer siden. Så jeg har ikke tent noe adventlys eller skaffet meg en kallender, det er ikke bra! Siden jeg egentlig er et ordentlig og klissete jule menneske og er sikkelig glad i julen, hahah. Men det skal nok ordne seg :-) Derfor fant jeg ut at jeg heller kunne sette på litt julemusikk og dele noen bilder med dere på bloggen, som gir meg julestemning.

 Ellers i dag har jeg øvd på samfunnsfag, siden jeg er så heldig å ha prøve i morgen♥ Snille lærerern som gir oss beskjed på fredag att vi må huske prøven på mandag, da kan man jo kose seg med det i helgen... Neida, fint at han minner oss på det. men jeg ser heller frem til å gjøre andre ting enn skolearbeid i helgene mine. Jeg har ikke bare drevet med skolearbeid i helgen, hadde også besøk av kjæresten som overnattet fra i går til i dag. Nå gleder jeg meg bare til alt det stresset før julen er over med alle prøvene vi skal ha, avslutninger, gavekjøp, planlegging og dere vet hva jeg snakker om. Gleder meg allerede til julaften og ikke minst nyttårsaften!

Michael Bublè - Have yourself a marry little christmas

Han har veldig mange fine julesanger, så om du vill ha andbefaling på julesanger så anbefaler jeg en liste av Michael Bublè


// Alle bildene i kollasjen er hentet fra weheartit.com


andelly

Skrevet: 01.12.2013  //  Kl.23:27
Søte og koselige julebilder ^^

Digger musikken til Michael Bublé også, spessielt julemusikken :3

Vilde

Skrevet: 01.12.2013  //  Kl.23:32
Ah, herlige bilder! Lykke til med prøve imorgen, og ja, vet hvor kjipt det er med prøve rett etter helgen - har hatt det slik i laang tid nå. Håper du har hatt en fin søndag :)

Marita

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.00:13
Hærlige bilder!:)

Linni Christensen

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.00:55
Skikkelig julestemning i de bildene der :)

Iselin Renée

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.10:44
Utrolig koselige bilder :)

Ingeborg

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.13:33
Så herlige bilder. Det er så deilig med jul!
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits