• Skrevet: 02.12.2013  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 5

Pappa reddet dagen og julen da han kom med flax-julekalender til meg! Satser på å vinne masse penger, wish me luck! Siden det var dårlig stelt med jul her i går, fant jeg ut i dag at jeg måtte gjøre noe med. Så nå har jeg vært flink jente å ryddet, vasket og pyntet til jul. Å får å si det sånn det trengtes virkelig... Hahah. Ble så mye mer koselig her nå, og fikk julestemning med en gang jeg fant det lille juletreet mitt! Luv it. 

Jeg liker ikke å bruke masse julepynt når jeg skal pynte til jul. Er heller ikke så fan av mye rødt, grønt, lilla og masse nisser, noe de fleste kanskje pynter med og forbinder med jul. Jeg liker det heller naturlige jordfarger, sølv og hvitt, til tider litt gull. Men det er vell bare smak og behag fra person til person. Her skal dere hvertfall få noen detaljer av hvordan rommet mitt ser ut nå!

Roseblader, kongler og diverse.

Hårete pute eheeem... og jesus barnet og Maria, er derfor vi hovedsakelig feirer jul så følte det passet rett inn. Jeg tar det ikke bare oppe til jul, men har bildet på veggen hele året. Ikke det at jeg er spessielt mer kristen enn andre på min alder. Men synes det er fint og liker det, rett og slett.

Close up av juletreet mitt, kulene er egentlig lys rosa og stemmer ikke så godt med bildet.


Min versjon av adventlys for i år, klumpen jeg har tent på var egentlig en stjerne. Men det synes ikke så godt nå lengre, hahah.

Marie

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.20:58
Så fine bilder!

ANNELI

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.21:16
Så fine bilder:)

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.21:44
Kjempe fine bilder.. Elsker julen :-)

Må ærlig si at bloggen din var veldig fin :-)

Vilde

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.23:01
Åh, nydelige bilder! :D

lillsivertzen

Skrevet: 03.12.2013  //  Kl.20:01
var kjempekoslige bilder, trenger ikke å være rødt for å være julete
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits