• Skrevet: 06.12.2013  //  Kl: 18:14  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Denne her har surret og gått litt på nettet i de siste dagene, så regner med at de fleste av dere har sett den. Men om du ikke har det så regner jeg med at du ikke liker koking av f.eks levende hunder og andre dyr, så hvorfor ikke bare signere under? Tar deg to kjappe minutter og det lille du gjør kan ha en stor betydning! 

Jeg fant artikkelen for noen dager siden og satte den til side, tenkte jeg skulle skrive under senere. Fikk en påmindlese da jeg så den igjen på en blogg, MEN nå har jeg også signert. Derfor vill jeg gjerne dele det videre, for det er så lite som skal til. Å jeg synes det er trist at folk skylder på kultur for å gjøre en dårlig handling, sånn som noen ville ha forsvart dette emne om å koke levende dyr. 

#STOPCOOKINGLIVEANIMALS #DYREVÆRN 

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits