• Skrevet: 20.12.2013  //  Kl: 17:14  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 3

Jeg har ikke følt meg mer uthvilt og klar for en skoledag som i dag. Ikke så rart siden jeg gledet meg nesten like mye som en unge til å få juleferie og feire julaften. Så det var nok derfor jeg var så våken og opplagt for dagen. Mange fra frisørklassene møtte opp og vi spiste grøt i klasserommet og skravlet. Det var veldig koselig avslutning på dette halvåret. Etter det ville jeg ikke hjem og jeg måtte "bytte" en gave, som det viste seg å bli litt problemer med. Så Mia og jeg dro på CC og jeg fikk gjort det jeg skulle ++ mer :-) Nå er jeg døds-sliten etter å ha stresset med gavene og endelig kan jeg puste heelt ut.

God jul og god juleferie alle sammen! 

String fra h&m, 59,90 og 69,90 ca for dem. Jeg syntes jeg fortjente nytt undertøy siden sist gang jeg kjøpte nytt var sist gang jeg blogget om det. Hahah. Det er en stund siden. Dessuten er jeg så lei det jeg har og de fleste er kun kjøpt "fordi de er gode og danse i, og fordi de ikke synes i thigts...". Forteller litt om hvor spennende undertøy jeg har. 


Cardigan fra carlings 399 kr. Dette var egentlig ikke ment som gave til meg selv.

Jeg har siklet etter den, men hadde ikke tenkt til å kjøpe den. Men hadde ikke noe annet valg etter jeg kjøpte en gave jeg ikke var fornøyd med, og man kan ikke få igjen pengene om det har gått mer enn 1 dag! Jeg ble så sur når jeg fikk vite det, begynte nesten å grine. Hahah. Jeg er veldig kresen når det gjelder gaver til andre, og hva jeg synes er bra nok og passer til personen. Siden det ikke var noe annet der jeg ville kjøpe i gave, så måtte det bli noe til meg selv. Det var den siste som var igjen, så var heldig der!

#INNKJØP #SHOPPING #JULEGAVER #AVSLUTNING

andelly

Skrevet: 20.12.2013  //  Kl.17:20
Så fin cardigan! (:

Cathrine Antonsen

Skrevet: 20.12.2013  //  Kl.17:23
Kjempe fine innkjøp :-) Ta gjerne en tur innom min blogg, har en spørsmålsrunde nå :-)

Matilde Bang

Skrevet: 20.12.2013  //  Kl.21:54
fint innkjøp, elsket cardigan :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits