• Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 11:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Jeg ble såå misfornøyd med sminken, hahahah. Ser ut som et lite spøkelse i dag. Håper ikke jeg skremmer familyen når jeg kommer. For i dag bærer det til vestlandet, skal tilbringe seks timer i bil. Satt oppe i natt og lastet ned musikk til turen, så jeg er godt forberedt! Det blir veldig koselig å møte familien min som bor der, er en stund siden sist. Vi skal være der i nesten en uke, så håper det går fint og at jeg ikke savner kjæresten så alt for mye. Så han i går og jeg savner han litt allerede, hahah. Høres sikkert helt idiotisk ut for de av dere som er single, men bare vent! Det blir sånn for dere også, tipper det er slik for alle :-) 


Mobilkamereaet mitt får automatisk denne fabulouse effekten, siden mobilen min datt i bakken og knuste i tusen knas her en dag. Så nice er det... Det jeg egentlig vill stikke innom og si var:

 at jeg ønsker dere alle, lesere og ikke lesere en riktig god jul og ett godt nytt år!

K A R I N E

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.13:30
syns sminken så så fin ut atte :) skjønner deg godt at du kommer til å savne kjæresten, har ikke sett min på noen dager alt nå så ser frem til å være med han hele slutten av romjula :)

sweetbubblestory

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.18:00
Kjempe fin blogg !

Og god jul <3
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits