• Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 13:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Vi kom frem til Kristiansund i går kveld rundt syv tiden, veldig koselig å få møte hele gjengen som bor her. Her er det grønnjul noe som er veldig uvandt, siden der jeg bor er det ett snøhull. Hahah. Det er koselig med snø, men det ødelegger ikke noe for meg at vi ikke har det i år. Jeg har en juletradisjon som jeg MÅ få med meg, det andre er ikke så viktig. Snø, ribbe eller pinnekjøtt det bryr jeg meg ikke så mye om, men jeg MÅ få med meg tre nøtter til askepott, ellers blir det ikke julesteming. Å det fikk jeg faktisk starte dagen min med i dag, så da er jeg kjempe fornøyd! 

Så nå gleder jeg meg bare til kvelden, for da skal jeg fikse meg, spise god mat med familien og pakker til slutt. Kan vell ikke bli noe serlig bedre enn det? Nope.

Å har du ikke fått sett tre nøtter til askepott i dag, men vill gjerne se den så finner du linken HER. De har den nemmelig ikke på viaplay eller netflix, men youtube er den til og med i norsk versjon.

Bildet er tatt for noen dager siden da jeg pakket inn julegaver, dette merket Sofus kjempe godt! Og kom selvfølgelig for å hjelpe til, eller egentlig bare spise på pakkene... Han elsker jula og pakker, den lille gullkråka.


På veien til Kristiansund i går fikk pappa og jeg øyet på dette. Det synes ikke så godt på bildet, men ved siden av oss kjører posten på sykkel og gangfeltet... Jepp, meanwhile in Otta.

Yngste fetteren, kusina mi og typen hennes og jeg pyntet juletreet i år. Det ble så klart fabulouse og nå er vi offisielt pro-juletre-pyntere.

Jeg beklager for bare mobilbilder, men følte for å ta med disse bildene. Kommer bedre bilder i kveld, tenker jeg :-) Her hos oss pleier vi ikke å legge pakker under treet før kvelden på julaften, så barna slepper å se på alle gavene flere dager i forveien. Noe jeg synes er en helt grei tradisjon, de trenger ikke å pines flere dager i forveien. Men det er min mening da.

Ønsker dere alle en riktig god julaften med masse god mat, pakker av det dere ønsker dere og ikke minst familie kos! :-)

 

Silja stella ranum

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.13:34
Heldig dere som har snø. her regner det og er bare gress:(

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.13:42
Silja stella ranum: Nope, vi har ikke snø :( Bildet er tatt fra Otta

Keths!

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.14:05
Vil ønske deg en riktig god jul, og et godt nytt år. Håper julaften blir fin :))

Ragnhild

Skrevet: 02.01.2014  //  Kl.20:47
Pent juletre. Det er sånn et juletre skal se ut, har sett sånne der det nesten ikke er noen ting på det eller bare sølv/hvitekuler c:
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits