• Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 18:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Jeg tipper at det kommer ganske mange slike bloggeinnlegg rundt i syberspace i kveld, alle er pyntet og viser frem finstasen! I sted stablet vi bokstaveligtalt julegavene rundt treet, og nå har vi nettopp spist julemat og dessert. Ellers skal jeg slappe av med familien resten av kvelden og bare nyte denne dagen. Det samme får dere også gjøre, ønsker dere en riktig god julaften! Her har dere jule antrekket mitt for i år:// Armbånd fra glitter, øredobber fra bikbok (?), jumpsuit fra bikbok, sko fra nelly.

Yes, jeg valgte å ikke bruke kjole i år. Fordi jeg ikke orket det og fordi jeg fant denne jumpsuiten! Følte rett og slett ikke for å være prinsesse i år, jeg er jo det resten av året. Hahah. Neida. Men liker som regel det som blinker og glitrer, så var godt med en forandring. Åh, jeg elsker skoene! Men de er nesten litt for høye, for jeg ble høyere enn pappa... Fikk ikke lov pga gulvets premisser heller. Så jeg droppet dem i dag, haha. Men tok de med i bildene, siden det var det som var planen egentlig.

#ANTREKK #JULEANTREKK #OUTFIT

Marie Oma

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.18:41
god jul <3 kjempe fint antrekk :)

Vilde

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.18:57
Woow driitkult og kjempefiint!

Wannie

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.21:48
awesome outfit! likte den kjempe mye! :D Ha en riktig god jul! btw meld deg gjerne på konkurransen på bloggen min for å vinne flotter premier! :D

Linn Therese

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.22:36
En riktig god jul til deg og dine! Jeg håper denne julekvelden har vært fantastisk!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år sammen med nære og kjære :)

Jeg håper også du har fått alt du ønsket deg i dag, og dersom du ikke gjorde det kan jeg tipse deg om julegavekonkurransen jeg har på bloggen min nå. Jeg gir bort en eksklusiv julegave til en av leserne mine, den er full av sminke, et par plettfrie klesplagg og accesories :)

Lykke til! Håper du ender opp som vinneren av gaven<3 GOD JUL!

xoxo T.I

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.22:49
Stilig :)

Sølvi

Skrevet: 25.12.2013  //  Kl.01:01
utrolig kult. håper du får en fin jul :)

uclaa

Skrevet: 25.12.2013  //  Kl.03:27
Utrolig fint og stiligt !
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits