• Skrevet: 05.01.2014  //  Kl: 17:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig har jeg skaffet meg den, etter å ha ønsket meg den i evigheter. Jeg liker egentlig ikke å lese bøker. Men jeg har faktisk lest noen bøker i livet mitt... Den beste boken jeg har lest så langt heter " Idas dans" , den handler om en ung jentes kamp mot kreften og er beskrevet fra morens øyne. Anbefaler på det sterkeste om du ikke har lest den! Når jeg først skal lese en bok, må den gjerne ha et dypt tema, og jeg liker historier som er vansklige og ikke alltid ender bra. Det hørtes vanvittig koselig og morsomt ut. Neida, men det er noe med det å lese en god bok og grine av den etter på. Slik reagerte jeg på Idas dans.

Uansett. Denne boken som jeg har ønsket meg så lenge heter "Evig søndag" og er skrevet av bloggeren Linnèa Myhre. Hun er ganske kjent så du har nok hørt eller sett henne før. Jeg likte veldig godt bloggen hennes når hun skrev, for hun er så dyster, men likevell så ærlig og selvironisk. Hun har slitt / sliter (?) med spiseforstyrrelser og depersjon og dette er det hun har skrevet om i boken. Så om du intereserer deg for tunge og vansklige temaer som meg, så er det en bok for deg! Jeg kommer nok til å si litt om mine meninger og hva jeg syntes, etter jeg har lest den. 

Slapp av folkens! Jeg snuuuser ikke, bare ser slik ut. Har så tørre lepper at jeg sliter med å smile. Hahah. Guuud det ser så falskt ut.
Jeg måtte bare. Føltes så teit å sitte å posere med en bok. Hahah.

#EVIGSØNDAG #BOKANBEFALING #NEWS #LINNÈAMYHRE

hockeybloggen85

Skrevet: 05.01.2014  //  Kl.17:36
Det er bra:) spent å høre din dom..

Håper du vil lese min blogg også.. der har jeg konkuranse.. der kan du vinne en lommebok..

Julie Sævik

Skrevet: 05.01.2014  //  Kl.17:47
den boken er sååå bra!!! :-)

Camilla

Skrevet: 05.01.2014  //  Kl.20:59
Har lest den selv, den er kjempefin :)

KAREN JO

Skrevet: 05.01.2014  //  Kl.22:04
så pen du er :o

Line Merethe Marthinsen

Skrevet: 06.01.2014  //  Kl.22:32
Så pen du er :-)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits