• Skrevet: 08.01.2014  //  Kl: 20:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Jeg puster enda! Men i denne uken har jeg hatt det travelt, jeg trodde virkelig ikke det kom til å bli slik (det var jo tross alt første uka i det nye året). Startet med at vi ble trekt opp i eksamen, jeg var helt sikker på at jeg skulle komme opp. Selv om jeg aldri vinner ting, så har jeg en evne i å bli en av de utvalgte på eksamen. Eller det føles hvertfall slik, haha. MEN jeg kom ikke opp i eksamen i år! :-D Så jeg burde vell egentlig feiret det, men jeg har hatt lekser hele tiden. Så har ikke blitt tid til noe annet. Selvfølgelig kunne jeg skvist inn ett lite bloggeinnlegg, men jeg har tenkt så mye i det siste.

Det har hvert noe som har plaget meg, og jeg klarer ikke å blogge da. Kan ikke skrive om hva som er galt og vill heller ikke fake ett smil, om dere forstår. MEN nå er det ordnet, så alt går fint for meg. No need to worry!

Her er noe av det jeg har holdt på med denne uka. Logg er ikke så morsomt, men må gjøres!
Arkivbildet, sry folkens! Blir bedre update fremover nå.

#HVERDAG #SKOLE

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits