• Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 19:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Dette innlegget har jeg gledet meg til å vise til dere, og jeg var ganske spent også... Det jeg skal vise dere er to innkjøp fra to forskjellige nettsteder, en fra nelly som jeg egentlig skulle hatt til nyttårsaften og den andre fra en nettside som heter rosewholesale.com (LINK HER). Rosewholesale har utrolig mye fint! Jeg la ut ett innlegg til dere før, da jeg bestillte. Det er også halvparten og til tider en tredjedel av prisen til en norsk eller amerikansk vare. Og er selvfølgelig fra ett asiatisk land, ellers har jeg ikke så mye mer informasjon om nettsiden. Dette angret jeg på i etter tid da jeg trodde at jeg hadde blitt lurt, og at varene mine aldri kom... Det gjorde de! Det bare tok lengere tid enn det de hadde sagt, de sa 25 dager det tokk litt over en måned. 

Men jeg er fornøyd med varene, bare en ting jeg ble missfornøyd med. Å jeg hadde overhodet ikke så store forventninger, siden det var så billig og kom helt fra asia... Om du vill bestille fra rosewholesale, så ikke få panikk om varene ikke kommer innen 25 dager. For det kan ta litt tid, men det kommer! Eneste som er negativt er toll og avgifter, det fikk meg nesten ikke til å ha lyst til å bestille noen ting der i fra. Kun pga det...  Jeg vet ikke om jeg kommer til å bestille mere fra dem. Men de har utrolig mye fint og alltid salg på 50% og mer eller mindre!

Freebra fra nelly 299 pr stykk, skulle egentlig ha disse til nyttårsaften, men de kom litt sent. Men kommer nok til å bli flittig brukt, siden nå jeg har nesten bare kjoler med åpen rygg. 

Cardigan fra rosewholesale. Husker ikke pris siden det var så lenge siden. Den er litt kort når du løfter armene, men veldig vi som dere ser på bildet. 

Denne var jeg positivft overrasket over, siden jeg ikke visste helt hvordan kvaliteten dems på jakker var. Men denne er fin i virkeligheten også! Den er så klart i sky og ikke ekte skinn, om noen skulle lure på det. Det kan man lukte også, hahah. Også fra rosewholesale.

Fuskepels, har ønsket meg det i evigheter! Koster ca en tredjedel av prisen på en lignende norsk jakke, men like god kvalitet. Fra rosewholesale.

Hvit kåpe fra rosewholesale. Denne er den eneste jeg ble missfornøyd med. Fordi på bildet så det ut som om den var i samme stoff som en trench coat, i virkeligheten er stoffet like tynt som en genser. Hadde også litt tråer her og der, men det regner jeg med når den kostet ca 100 kr. Kan liksom ikke klage når det er til den prisen, hahah. 

#INNKJØP #NEWS #NEWINN

Anastasia

Skrevet: 10.01.2014  //  Kl.20:36
åh, liker! :D veldig mye fint :D

Dragen's Verden

Skrevet: 12.01.2014  //  Kl.16:04
Fine innkjøp! Likte skjørtet du har på veldig godt=D

Matilde Bang

Skrevet: 12.01.2014  //  Kl.17:31
veldig fine klær!! :D

Yana

Skrevet: 16.10.2014  //  Kl.22:09
Hey!

Veldig nyttig det du skrev fordi jeg har nettopp bestilt litt forskjellige ting fra rosewholesale. Nå vet jeg ihvertfall hvor lenge jeg må vente sånn ca... Men du har betalt toll sammen når du betalte for klær, ikke sant? Og har de også bedt deg om å sende kopi av bankkortet/passet for å se at det er du som hadde bestilt?

Takk for info! :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 18.10.2014  //  Kl.08:58
Yana: Nei, de ba meg ikke om å sende kopi av bankkort eller pass. Det hørtes litt mistenkelig ut spør du meg, men det er vell bare noe nytt de har begynt med? :) Svar meg gjerne om hvordan det har gått! :)

Camilla strand

Skrevet: 07.12.2015  //  Kl.09:39
Jeg syns at shippingprisen er for dyr.men ellers billige klær.ikke alt er av kvalitet det er billige stoff som man ikke ser på bildene.

Navn

Skrevet: 05.01.2016  //  Kl.21:52
Når en handler fra utlandet så må en holde seg under tollgrensen. Og det er pr i dag 350,- inkludert frakt i total pris. Det er tollfritt over denne prisen og, men posten/speditør tar et fortollingsgebyr (som er noe annet) for varer over 350, men under 1000kr, og et høyere beløp for over 1000 kr. I tillegg så tilkommer 25%moms om en handler over 350 kr og da på hele beløpet.

Fortollingsgebyret kan ikke RoseWholesale lastes for. :) Man kan bestille tøyet i flere pakker og da er det liten sjans for fortolling på hele totalen. Jeg har og bestillt fra Rosewholesale og varen var litt for liten, men det var min egen feil, som ikke hadde lest beskrivelsen av størrelser på forhånd :) Kjempebillig og mye lekkert, men en svakhet at det er mye av tøyet som ikke er beskrevet med hva slags stoff det er laget av.
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits