• Skrevet: 15.01.2014  //  Kl: 14:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Jeg skrev dette innlegge tidligere i dag, men blogg.no hadde problemer så jeg fikk ikke publisert det før senere. Jeg vet godt at jeg sa jeg var tilbake for fullt. Det mente jeg også da jeg skrev det, men denne uken har bare blåst bort! Jeg har hatt så mye å gjøre med skoleting, lekser og jeg har faktisk trent hver dag denne uken! Så jeg har gjort så godt jeg kan med det, og føler jeg har vært flink jente! Skole og trening er to av de tingene jeg vikrelig prioriterer dette halv året her. Det er jo mitt siste år på skolen, så er jeg "helt" ferdig og skal begynne som lærling. Derfor er det veldig viktig for meg og få lært mye, håper dere skjønner det. Humøret har ikke vært på topp, så prøver å holde negativiteten borte fra bloggen. 

Om ikke så lenge skal jeg trene på trenings senteret med kjæresten, musklene mine er såå stive og kroppen er som en gammel dame. Så jeg kommer ikke til å trene så hardt, skal prøve å trene litt roligere. Jeg må spare kreftene til kvelden, for da skal jeg på danse trening. Så det blir mye trening, men jeg trenger å komme i nye rutiner etter ferien! Anyways, her har dere noen selfies!

 Jeg måtte bare ha med bildet nummer to, siden jeg så ut som en sur liten hundevalp. Dere vet de scene i "Lady og landstrykeren" der Lady er sint? Bildet nummer to minte meg om henne. Hahah! Jeg er vell kanskje også flinkest til å se trist ut på bilder. Har fått ett intrykk av det haha. Men jeg er ikke trist altså!

#HVERDAG #TRENING #SELFIE #DANS

 

Benedikte Dahle

Skrevet: 15.01.2014  //  Kl.22:27
Tror vi fleste skjønner, skolen er viktigst !! :) stå på!

Marita Furdal Andersen

Skrevet: 15.01.2014  //  Kl.22:30
Wow du er så pen :D

Tess

Skrevet: 15.01.2014  //  Kl.22:36
Wow du er pen!!!

Seline

Skrevet: 16.01.2014  //  Kl.17:55
Så deilig å kunne komme ut i læring snart :)

Marita Pettersson

Skrevet: 18.01.2014  //  Kl.00:31
Jeg kjører en utfordring på bloggen min nå, og siden jeg følger din blogg - utfordrer jeg DEG til å ta den samme utfordringen :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits