Det tok ikke mange dagene fra den dagen jeg bestemte meg for å slutte med mine gamle extensions, til den dagen jeg bestilte meg nytt. Vell det tok en dag, hahah. MEN jeg har grublet på dette en stund; om jeg skulle slutte med de jeg hadde? Eller bruke de til de ble enda mere slitt?  hva slags extensions skulle jeg eventuellt bestille? Og fra hvilket firma? Masse spørsmål rundt et overfladisk luksusproblem. At det går an? Grunnen til at jeg bestemte meg dagen etter, var fordi jeg kom over ett merket som så veldig bra ut, og flere som skøryt om dem (selvfølgelig en del negativft, men veldige mye av det negative var mangel på kunskap på extensions...). Jeg vett jeg er litt over gjennomsnittet interessert i extensions, og har lyst til å kanskje jobbe med det i fremtiden. Så da blir det litt snakk om det, hahah.

Jeg har prøvd flere forskjellige typer og merker, egentlig det meste, men har ikke funnet ett merket jeg er 100% fornøyd med enda. Så vi får se hvor fornøyd jeg blir med dette produktet! Jeg venter spent på når det kommer i postkassen min! Kommer så klart til å vise dere det når jeg får det. Tenkte også å lage en video om disse extensionsene der jeg viser de frem og snakker om det, om dere viser interesse for det og har lyst til det? Om det blir mens jeg åpner boksen og fra første inntrykket eller om jeg snakker litt om dette når jeg har brukt de en stund. Det får vi se på, men om dere har noen meninger om det så ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet :-) I mellomtiden får dere se på disse bildene fra Bellami (som firmaet heter).

//Bellamihair

 

Så på flere youtube vlogs om Bellami, men denne vloggen likte jeg godt. Hun er ærlig samtidig som hun har kunskaper om extensions. Verdt å se om dere vurderer å kjøpe extensions!

#VLOG #HAIREXTENSIONS #EXTENSIONS #BELLAMIHAIR

cathrine

Skrevet: 27.01.2014  //  Kl.22:33
Tok ikke lang tid før du bestemte deg nei, haha! Hadde vært kjempekjekt med video, har flere ganger vurdert extensions, men er alltid så redd for at det ikke skal blende seg inn med håret mitt, hvis du skjønner? :)

Mathias Folke Nordby

Skrevet: 27.01.2014  //  Kl.22:34
Stilig blogg du har Kristine ! :)

ildenpaaloftet

Skrevet: 27.01.2014  //  Kl.22:43
fin blogg ^^

å veldig stlig imed extension^^

stikk innom bloggen min for kos lesing

Janicke ღ

Skrevet: 27.01.2014  //  Kl.23:37
Lykke til med nye extensions... :)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.

Elise Jørgensen

Skrevet: 27.01.2014  //  Kl.23:37
åhh, extensions er så fint!

maritaextensions

Skrevet: 28.01.2014  //  Kl.00:13
Har hørt utrolig mye bra om bellami, så tror du blir kjempe fornøyd :) de og foxylocks er de to mest populære utenlands^^

Marianne Holand

Skrevet: 28.01.2014  //  Kl.00:14
Prøvde meg på extension for noen år tilbake, men håret mitt ble helt ødelagt. Tydelig at jeg valge feil type, kanskje :-/ Nydelig med extension!

gunnaroriflamelunde

Skrevet: 28.01.2014  //  Kl.10:30
Du har en stillig blogg.

Ta gjerne en titt på min blogg og gå inn på oriflames nettbutikk.

Ha en fin dag

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 28.01.2014  //  Kl.16:33
cathrine: Ja, det forstår jeg :) Hvordan er håret ditt, siden du redd for det? :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits