• Skrevet: 03.02.2014  //  Kl: 10:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg skrev litt om hva jeg gjorde i helgen i det forrige innlegget så skriver ikke så mye om det nå. Men jeg hadde overnattingsbesøk av kjæresten siden fredag, så det har vært veldig koselig. Jeg har faktisk aldri lagt ut noen bilder av han eller oss sammen her på bloggen. Litt fordi jeg vill holde forholdet vårt litt skjult fra sosialemedier, for vi har det kjempe godt sammen og man trenger ikke å dele absolutt alt. Det er jo ikke alt som egner seg på en blogg heller, og selv om jeg skriver en del om hverdagen så er det visse ting jeg aldri deler. Altså privateting som man ikke vill legge ut på nettet. Men uansett, nå har vi vært sammen i snart ett år, og han har jo klaget litt på at han ikke er på bloggen enda... Sååe nå kommer det litt bilder av min kjære :-)

Vi tok litt bilder og meningen var vell at vi skulle ta noen sammen også, meeen det ble ikke noe av. Istedet ble det mange fine av Ramin da, haahah. Det ble en del userisøt som jeg ikke deler videre, men her er de mest seriøse...  Har ikke noe stort ønske om å bli drept heller. 
#HELG #KJÆRESTEN 

colorfashion

Skrevet: 03.02.2014  //  Kl.15:10
Koselig, ha en fin uke! :-)

Simona Lovise

Skrevet: 03.02.2014  //  Kl.20:14
Så koselig :)

Elise Jørgensen

Skrevet: 03.02.2014  //  Kl.21:08
så koselig! blir ofte sånn med meg å kjæresten også, masse bilder av han og ingen av oss sammen eller av meg! :P
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits