• Skrevet: 10.02.2014  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Nok ett motivasjons innlegg med trening til dere! Jeg har visst blitt aktiv på å legge ut slike innlegg.. Håper dere liker det, og at det kan hjelpe til motivasjonen (og at dere ikke mister motivasjonen ved å se slike bilder) hahah. Det hjelper hvertfall veldig for meg :-) Her er noen tips til å holde motivasjonen oppe når det gjelder trening:


1. Sett deg mål, både langsiktige og små "enkle" mål som du kan gjøre i mellom de langsiktige målene. Man blir ikke fit, sterk, myk, flink eller tynn på en dag det tar tid, men at du skal bli litt flinkere på små ting hver dag. Å kunne glede seg og føle mestring følelse over det er viktig.

2.  Når du blir veldig sliten og tror du ikke klarer mer, eller gjør en kjedelig øvelse se for deg "drømme kroppen" eller målet ditt. Tenk positive tanker, det hjelper utrolig mye om du klarer det. Jeg vet det er veldig vanskelig når det føles som om du ikke klarer mer, men du kan faktisk strekke deg litt lengere!

3.  Vær klar over hva du vill oppnå, om målet ditt er å gå opp i vekt, ned i vekt, bli sterkere, få smalere midje, større rumpe, bedre kondis, bli flinkere i teknikken, eller mykere. Så du kan finne ut hva som må til for å nå målet ditt.

4. Lag en treningsplan over langsiktige mål og hverdags mål, skrive gjerne opp hva du skal trene på hvilke dager. Det går også ann å få persjonalet i helsestudioet ditt til å lage en plan som er tilrettelagt for deg.

 

Nummer fire er noe jeg har tenkt til å gjøre i en stund nå, så snakket om det seinest i dag med persjonale der jeg trener om å få en treningsplan. Eller jeg vet ikke om det heter treningplan, men du går igjennom forskjellige øvelser med en trener, slik at de ser hva du klarer og hvordan du kan bli bedre. De kan også måle fettprosent og muskelmasse, noe jeg også har veldig lyst til å prøve. Slik får du en plan som er akuratt ment for deg :-) 

// brukeren min på weheartit, KrisseyB link her

#TRENING #TRENINGSTIPS #TRENINGMOTIVASJON #MOTIVASJON #WEHEARTIT #FITSPO

Karoline

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:07
Wow, utrolig bra tips!

Malin

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:14
Så utrolig gode tips! :)

LM

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:20
inspirerende bilder :)

Princess By Day, Slut By Night!

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:21
Mitt viktigste tips er å finne en treningsform man synes er gøy, slik at man kommer jevnlig tilbake over lang tid, og ikke kun de første ukene etter nyttår. Mvh, personlig trener

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:26
Flotte tips som jeg selv bruker når jeg trener! :)

Tror også du nettop viste meg min drømmekropp (Øverst til venstre)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.21:48
Princess By Day, Slut By Night: Det er sant! Godt råd :)

Elise Jørgensen

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.22:36
Har ei venninne som sender snapp hver gang hun trener, så føler meg så lat om jeg ikke drar på trening da :P Veldig fin motivasjon til å komme seg ut av huset!

KathrineU

Skrevet: 12.02.2014  //  Kl.08:25
Kjempebra tips :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits