• Skrevet: 07.02.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig kom dagen her som jeg har gledet meg til etter en lang uke. For denne fredagen ble det klasse tur til "Health, Fitness, And Beauty messe" i Oslo på Telenor Arena. Telenor Arena var selvfølgelig delt inn i tre "grupper", en for trening, en annen for helse, og den tredje for skjønnhet. Det var virkelig alt mulig der, og vi fikk også se en del kjendiser! Jeg skulle ikke kjøpe så mye, men var heller ute etter ett par bestemte ting. Og jeg klarte det faktisk, finne tingene jeg trengte og ikke mer enn det. Må nesten si jeg er litt imponert over det, hahah. Jeg hadde jo egentlig lyst til å kjøpe nesten alt. Jeg skal fortelle mer om opplevelsen på messen senere, so stay tuned! Her får dere se det jeg kjøpte!

Gratis prøver og selvbruning lotion fra Australian Gold, kr 179,- Jeg skulle egentlig kjøpe en solariumskrem, men jeg kjøpte feil! Selvbruningen luktet så godt, nesten som godteri, så jeg ble distrahert av lukten.

Matte øyenskygger fra the Balm, kr 200,-

Her ser dere bedre bilde av hva fargene heter, om noen skulle være interessert i det. 

Jeg har ønsket meg en slik øyenskygge med matte farger lenge! Også har jeg hørt mye bra om det merket og merket på selvbruningen, så gleder meg til å prøve ut. Jeg fikk også kjøpt en gave, har nemmelig en venninne som har bursdag snart. Så håper hun ikke leser dette, haha :-)

#HEALTHANDBEAUTYMESSE2014 #BEAUTYMESSE #SMINKE #INNKJØP #SKJØNNHET

Cecilie Marie

Skrevet: 07.02.2014  //  Kl.22:44
Likte alt:)

SofiaMeda

Skrevet: 07.02.2014  //  Kl.22:49
Så mange fine ting! Likte alt :-)

Malin Eggen

Skrevet: 07.02.2014  //  Kl.22:51
Så ut som mange bra produkter :)

Linn - Mamma til Malin<3

Skrevet: 07.02.2014  //  Kl.23:09
Fine ting. Likte alt og er selv fan av theBalm merket :)

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 08.02.2014  //  Kl.13:22
Flink du er som ikke falt av fristelsen til å kjøpe masse du ikke hadde behov for! :) Blir gøy å høre om opplevelsen av å være der :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits