• Skrevet: 09.02.2014  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Lørdagen startet med dansekonkurranse, og det var årets første konkurranse så jeg gledet meg veldig! Jeg danset bare freestyle, og deltok ikke i slow fordi jeg ikke følte jeg kunne dansen godt nok. Å det er så kjedelig å stå der midt på gulve og tenke: "hva skulle jeg gjøre nå?". Så på grunn av dette og siden jeg solgte drakten min valgte jeg å ikke gjøre det. Vanligvis danser vi tre-fire runder, men denne gangen var det bare to runder! Så det var finale eller rett ut, så jeg var en av de som gikk rett ut. Men jaja, bedre lykke neste gang :-)

Ellers har jeg hatt besøk av Ramin hele helgen, SURPRISE! Ingen kunne tenke seg det liksom, for det skjer aldriii :-) Eller kanskje ofte, jeg klager ikke! Alltid koselig å være sammen med han. Dessuten kunne vi egentlig ikke møte hverandre i helgen og denne uken, fordi begge har vært så opptatt. Men vi fikk det til :-) Hahah, er sikker på at alle single der ute som synes jeg høres helt tåpelig ut når jeg sier det. Men det er veldig lenge med en uke når man vill se denne spessielle personen hele tiden. 


Her er noen bilder av oss fra i kveld!

#HELG #KJÆRESTEN #DANS #DANSEKONKURRANSE

 

Malin Eggen

Skrevet: 09.02.2014  //  Kl.21:10
Så fine dere er sammen :)

Tina

Skrevet: 09.02.2014  //  Kl.21:39
Så kjedelig at det ikke går din vei! Men da er det viktigste å bruke dette som motivasjon videre! Heia deg! \o/

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.20:41
Malin Eggen: Takk du :)

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 10.02.2014  //  Kl.20:42
Tina: Takk skal du ha, det skal jeg gjøre! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits