Som jeg har snakket litt om i ett annet innlegg, så var det klassetur på fredag. Vi dro innover til oslo på Telenor Arena var det Health, Fitness, Beauty Messe. Salen var delt inn i tre deler: en for trening, både aparater og klær, en annen for helse, der var det massasje, kosthold produkter og spesialister, den siste delen var det beauty det vill si sminke, tannbleking, selvbruning, frisører også botox. Du kunne se at de tok botox behandlinger og sånt, noe jeg syntes så kjempe ekkelt og skummelt ut så ville bare bort derfra. Så botox tok jeg ikke, haha. 

I tillegg til at salen var delt inn i de tre delene for helse, trening og skjønnhet, så var det også en scene der de hadde forskjellige visninger hele tiden. Vi fikk se hårtrender, yoga, en musiker til og med, sinna snekkeren var med i en konkurranse, også var det pole dancing! Så det var veldig mye forskjellig, alt av det nyeste og mest populære kan man si. Etter å ha gått rundt å sett på nesten al,t fant jeg og noen venninner en øyenbryns spesialist som vi ble veldig fasinert over. Så dette måtte jo prøves ut! Plutselig sto det fem jenter i kø for å få fikset brynene. Han fikk ett lite sjokk da han så alle oss som sto på rekke, men han tok det med ett smil. Veldig morsom og flink fyr! Jeg tok før og etter bilder, men de ble dessverre slettet... Men på bildene under kan dere se hvordan brynene mine var før, og etter han hadde fikset dem. Ikke så bra kvalitet, men bedre enn ingenting. Her er noen bilder fra messen!


På bildet øverst ser dere sinna snekkeren eller Otto Robsahm som han heter.  Kjenner dere igjen blondinen til venstere? Vet ikke om dere ser det så tydelig, men det er Lena Alexandra Øyen! Morsomt hadde ikke tenkt å se henne der. Vi så også flere kjendiser, så det var litt gøy for meg som kommer fra bygda og er ikke vant til det. Hahah. Siste bildet ser dere en av de som danset pole dance. 

Bildet nummer 1 og 3 er av Tonje, Rikke og Hsaung. På bildet nummer 2 ser dere Klaudijus og Synne :-) Gode og søte folk fra klassa!
Legg merke til øyenbrynene mine fra bildet nummer 1 og 2 av Mia og meg, og bildet nummer 3 og 4. På de to øverste er slik jeg gjør øyenbrynene mine hver dag, og de to siste ser dere hvordan øyenbryns spesialisten gjorde det. Det ble så klart mye bedre når han gjorde det. Vill dere se hva jeg kjøpte fra messen så klikk på denne linken HER.

#BEAUTY #BEAUTYMESSE #HFBMESSE2014 #KLASSETUR

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 11.02.2014  //  Kl.22:02
Utrolig kult! Kunne gjerne tenkt meg å deltatt, og det er ikke feil å få se på en poledance heller! Haha!

Synes bryna dine var kjempefin på alle bildene jeg da men :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits