• Skrevet: 15.02.2014  //  Kl: 17:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3

Siden jeg ikke fikk lagt ut bilder av antrekket mitt i går, kommer det nå :-) Det var ikke noe typisk valentin over antrekket egentlig, jeg ville heller bare ha noe jeg følte meg komfertabel og fin i, samtidig som jeg kunne jobbe i det. Siden vi hadde kundedag på skolen, så var det viktig. Dere skjønner sikkert at jeg heller ville bruke tid sammen med kjæresten, derfor blogget jeg ikke. Etter skolen kom Amanda til meg, og jeg farget og klippte håret hennes. Veldig koselig start på kvelden. Senere kom Ramin og hadde med seg roser!♥ Jeg ble så glad og overrasket, hadde ikke forventet det. // Genser og bukse fra bikbok, øredobber har jeg fått i gave.

Seee så nydelige! Jeg har aldri fått roser eller feiret valentin før. Så jeg følte meg som den heldige jenta!Det ble brownies også! Jeg er ikke en baker, så det blir sjeldent bra. Men denne gangen ble det faktisk brownies, og ikke kake laget av stein.... Dere skjønner sikkert hva forkortelsen på kaken betyr, så går ikke mer inn på det.

#VALENTINE #ANTREKK #OUTFIT #KJÆRESTEN #HVERDAG

junimyhre

Skrevet: 15.02.2014  //  Kl.17:59
Utrolig fin blogg du har! Håper du har hatt en finfin dag : )

Wannie

Skrevet: 15.02.2014  //  Kl.19:20
Fine bilder!

Eli-Birgithe Kristiansen

Skrevet: 16.02.2014  //  Kl.21:22
Så fint antrekk! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits