• Skrevet: 17.02.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Helgen startet herlig med valentine, tross litt stress for å få alt til å fungere. For jeg setter alltid av litt mindre tid enn det jeg trenger til å gjøre ting, og noen ganger tar jeg på meg litt mye. Men liker det slik, så lenge det er koselige og morsomme ting, så gjør det ingenting! På lørdag ble den første i jentegjengen 18 år, så det var stort! Det begynner å bli noen fester siden som var like koselig og gøy som denne. Tror de fleste hadde det ganske gøy egentlig, det hadde hvertfall jeg :-)

Marthe bursdagsbarnet, Mathias og meg.
Eline og Marthe. 

Hahah, supert kvalitet på bildene. Men det var de som ble tatt den kvelden med fantastisk iPhone ♥ Jeg tok ingen bilder selv så disse er lånt fra Eline og Mathias, om jeg ikke tar helt feil. Så takk for bildene! Tror ikke det gjør noe at jeg stjelte dem.

#BURSDAG #VENNER 

Irene

Skrevet: 17.02.2014  //  Kl.22:22
Grattis med dagen som var :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits