• Skrevet: 19.02.2014  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Jeg har ikke vært flink denne uka, når det gjelder hva jeg har puttet i meg. Helt ærlig så synes jeg ikke man skal bli så opphengt i hva man spiser, at man ikke en gang kan kose seg med taco, nudler, pasta og poteter. Det blir bare for mye! Så lenge man ikke stapper i seg masse godteri og veldig fet mat, så meneer jeg å tro at det går fint med trening og kosthold. MEN så var det hvorfor jeg ikke føler meg flink denne uken, og det er fordi jeg har spist alt for mye kake! Vanligvis holder jeg meg unna godteri, bortsett fra i helgene og prøver å ikke spise så veldig mye. En sjokolade bit i ny og ned er ok, men man trenger ikke å spise hele sjokoladeplaten :-)

Jeg tenker heller å prøve å ha en litt strammere kost etter påskeferien, så vi får se! Kommer til å skrive mere om trening og akkurat det senere. Bortsett fra mine uheldige kakespising denne uken, så har jeg fått kjørt meg i dag. Trente først to timer styrke med Eline på treningssenteret, også hadde jeg en liten pause før jeg hadde danse trening. Ble dødssliten i dag, en følelse jeg virkelig har savnet etter å ha blitt i bedre form. Før i tiden (noen år siden) da jeg ikke trente så mye, fikk jeg alltid denne følelsen etter trening. Å da vet du at du har hatt en utrolig bra treningsøkt.

Slik så jeg ut før trening...

Sorry for blurry bilder, men manuell fokus og mitt ikke-helt-supre-syn sitt skyld, eller i så fall skylder jeg på det. Kamearet mitt har problemer med autofokus, og jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje det er ødelagt? Noen som har samme problem med sitt kamera, eller vet hvorfor jeg ikke får brukt autofokus funksjonen? Hadde blitt superduper glad for svar! :-)

 

#TRENING #DANS #HJELP #TRENGERHJELP  #HVERDAG #FOTO #KAMERAPROBLEMER

Elise

Skrevet: 19.02.2014  //  Kl.22:09
Helt enig med deg:)

Camilla

Skrevet: 19.02.2014  //  Kl.22:12
Kjenner til den følelsen. I starten ble jeg støl av nesten ingenting, nå må jeg bytte øvelser eller gjøre noe veldig uvant for å bli så støl. Veldig greit egentlig, men herlig å kjenne seg skikkelig utslitt og støl :-)

MONIK

Skrevet: 19.02.2014  //  Kl.22:35
Du er så pen :D
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits