• Skrevet: 22.02.2014  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

I går var jeg utplassert på Nikita, og der fikk jeg fikse håret til Erika som er en god venninne av meg. Veldig gøy å kunne få fikse og øve seg på en kunde, og ikke bare på dukker! Hun har ganske fint og rett hår, men ikke med så mye volum. Derfor skulle vi lage volum og egentlig krøller. Jeg har rullet mye hår på skolen, men har aldri brukt slike "borrelås ruller", så det var en utfordring. MEN selv om det ikke ble krøller, fikk vi frem volumet.

Da jeg skulle ta bussen hjem møtte jeg en annen herlig jente, og ikke hvem som helst heller. Men nemmelig en av norges største bloggere Carolyn Johansen eller også kalt Caroiz (caroiz.blogg.no). Jeg har fulgt bloggen hennes i flere år, og hun har vært en stor inspirasjon for meg som blogger. Jeg måtte selvfølgelig spørre om det var henne, og jeg fikk tatt bilder, hilst på kompisen hennes Ingus og snakket med dem. Så det var veldig gøy og jeg  ble ganske starstruck etter å ha møtt henne. Hahah. Man tror aldri at en blogger er like pen i virkeligheten som på bloggen, for det er lett å tenke at det er photoshop, men hun var det. Hun er virker veldig jordnær og hyggelig i virkeligheten også. Det er også veldig lett å føle at du kjenner denne bloggeren du har fulgt med over lang tid, selv om man ikke gjør det, og selv om denne personen ikke kjenner deg i det hele tatt. Veldig rart egentlig å føle at man kjenner en som ikke kjenner deg. Om dere forstår noe av det? Dårlig til å forklare, sorry. 

Her ser dere hvordan håret til Erika ble, jeg har ikke gjort mer enn å rulle det og tupere.

Jeg hadde bare med meg iPhonen den dagen, men her har dere bilder av møte med Caroiz!

#BLOGGER #HVERDAG #HÅRFRISYRE #STARSTRUCK

marlene

Skrevet: 22.02.2014  //  Kl.22:53
Det håret ble kjempe fint.

Så gøy dag. <3

aheartit

Skrevet: 22.02.2014  //  Kl.23:02
Heldig!♥

SpinningQueen - Min vei mot toppen!!

Skrevet: 23.02.2014  //  Kl.01:13
Håret ble kjempe fint:) Selv om krøllene uteble;)

Morro å møte en "kjendis" da;)

<3 caroiz

Skrevet: 13.03.2014  //  Kl.22:41
Ååå, du er bare helt nydelig. Har ikke ord<3

Veldig koselig å møte deg!

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 17.03.2014  //  Kl.19:24
caroiz: Tusen takk! Det er du å! <3 Ja, det var kjempe gøy og hyggelig å møte deg også :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits