• Skrevet: 28.02.2014  //  Kl: 17:18  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 4

Hei! Som jeg fortalte så var jeg og noen venninner på hyttetur i starten av ferien. Jeg sa at jeg skulle legge ut bildene vi tok, så her kommer de! Vi hadde det kjempe koselig og selv om jeg ikke har sett noen av disse jentene på ett halvt år, så var stemningen det akkurat som før. Det er deilig og kunne ha venner som man kanskje ikke møter så ofte, men når man sees igjen er det akkurat som før. Vi spilte monopol og alt mulig av kortspill, middagen vår ble taco. Dessverre hadde vi glemt å kjøpe smør, så da ble det stor skuffelse i hytta. Men snille pappaen til Gina kom med smør til oss, helten vår.

Hytta vi var på var en gammel jakt hytte langt opp i Dokka, uten vann og strøm. Men det gjorde absolutt ingen ting, bare gjorde hyttefølelsen sterkere etter min mening. Så klart var det litt kaldt når vi våknet på morgenen, men bortsett fra det var det herlig. 

Fra venstre: Maren Elise, Maria, Eline, meg og Gina.

Gruppebildene ble syyykt mørke og dårlig kvalitet, men det får gå for denne gang! Dere ser at det er fem glade jenter som koser seg på tur, og det var poenget med bildene :-)

Jentene dypt konsentrert i monopol... Bortsett fra meg, som tapte hardt og syntes det var kjedelig. Hahah. Ja, jeg er dårlig taper. Vi spilte mye kort og jeg lærte meg noen nye kortspill, tror det er første gang det har vært så gøy å spille kort. 

Cutiepies ♥


hei og ho bollefjes. 

#HYTTETUR #VENNER #FERIE 

Marika

Skrevet: 28.02.2014  //  Kl.17:22
Kjempefine bilder :-) ha en fin dag!

ÅRETS KJÆRESTEBLOGG

Skrevet: 28.02.2014  //  Kl.17:39
Åh, det så virkelig koselig ut! Du er utrolig nydelig :-)

Sandra

Skrevet: 28.02.2014  //  Kl.17:42
Åå, det så kjempekoselig ut! :)

Oda

Skrevet: 28.02.2014  //  Kl.18:45
Så koselig! Fine bilder:)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits