• Skrevet: 04.03.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

I slutten av ferien så skjedde det ganske mye, derfor har jeg desverre ikke hatt tid til å oppdatere dere. Men det gjør ikke så mye, og dere går ikke glipp av noe siden jeg forteller heller om det nå. På fredag hadde vi jentekveld, så det var veldig koselig. På lørdag dro jeg med Erika, kjæresten hennes og en kompis av han til på harry tur til sverige.

Det ble ikke så mye kjøtt og andre ting som kanskje andre kjøper i sverige, siden det er billigere. Men det ble mye annet rart! Å på søndagen var jeg sammen med kjæresten, så derfor har jeg heller bare nytet hvert øyeblikk av denne herlige ferien. Jeg hadde faktisk ikke så store forhåpninger, men det har skjedd masse positivt. Kjedet meg bare en dag og det var helt på starten av ferien, så da kan jeg virkelig ikke klage. Nok om det, her skal dere få litt bilder av turen og hva jeg kjøpte:

Vi klarte å fylle en hel handlevogn til sammen, så det ble litt. Protein posen er guttas btw,  vi jentene kjøpte treningstøy og godteri ♥ God miks det.

To trenings topper, 149 kr pr. topp fra nike og casall. Jeg syntes det var veldig billig.

Du ser ikke så godt på bildet, men dette er en av de bittesmå hårbørstene du får kjøpt. Og det er til og med en naturbørste, slik at den har myk bust og sliter mindre på håret. Ett must når du har extensions. Den har også perfekt størrelse til og passe i vesken. 99 kr fra kicks.

Også ble det litt godteri da... Syntes jeg var flink som prøvde å ikke ta med meg så mye, selv om jeg så klart har allerede spist opp noe før jeg tok bildet. Hahah. Men det var bare ett par juicepakker, så... det - telles - ikke... Sier vi. 

#HARRYTUR #SVERIGE #FERIE #INNKJØP #NEWINN

The Girl

Skrevet: 04.03.2014  //  Kl.22:37
Elsker Sverige turer, alltid så koselig og en herlig dag med billig shopping :)

Marthe Susann

Skrevet: 04.03.2014  //  Kl.22:42
De treningstoppene var kjempefine! :)

Renate Rødberg

Skrevet: 04.03.2014  //  Kl.22:43
Så koselig, fine trenings topper! :)

daydreamersdiary

Skrevet: 05.03.2014  //  Kl.06:23
treningstoppene var sykt kule! :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits