I dag har jeg sittet å skrevet og tegnet i flere timer, så begynner å bli rimelig lei av det nå. Men jeg skal nok få oppdatert dere litt for det om! :-) Vi har hatt flere store prosjekter nå på skolen, og det siste vi har hatt er ett prosjekt med både klipp, farge og forming av frisyre i ett. Så det er mye jobb og tar mye tid, tro det eller ei. Det er mye som man må ta med. Men nå er jeg endelig ferdig! 

På fredag var jeg utplassert på Nikita, og jeg var så heldig å ha Nina som modell denne gangen. Hun var så søt og snill og hadde med en smoothie til meg! Planen var å krølle håret hennes, men vi klippte også litt. Hun har langt hår, så hun ville så klart ikke ta så mye på lengden, derfor tok jeg bare det slitte. Hun virket veldig fornøyd, og det er jo det som er hele poenget. Samtidig som jeg får øvd meg og blitt bedere. Dere kan se hvordan det ble på bildet under. 

Slik ser noe av hefte mitt ut som jeg har holdt på med hele dagen.Så slik så Nina ut etter klipp og krølling av håret.

#FRISØR #HVERDAG #SKOLE #FRISYRE #HÅRFRISYRE

Benedikte Ringberg

Skrevet: 10.03.2014  //  Kl.22:22
åå så mange fine frisyrer, hadde trengt en liten oppfriskning selv! hehe :)
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits