• Skrevet: 17.03.2014  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Er det flere der ute som legger merke til hvor glad man blir når det er sol ute? Jeg merker det veldig godt på både humøret og motivasjonen. Å når jeg nevner motivasjon så mener jeg motivasjon for alt, skole, trening, dansen, kjæreste, gode venner, familie og alt det som betyr noe spessielt for meg her i livet. Heheh, kanskje jeg er litt dypere og klissete enn jeg vanligvis er i innleggen mine. Men jeg vill bare prøve å få fram ett poeng.

Poenget er at jeg vet med meg selv at jeg ikke er like aktiv som før når det gjelder bloggen. Og jeg liker det ikke og får litt dårlig samvittighet for det. Men jeg vill ikke at dere skal tro at det er noe galt, at jeg har glemt bloggen, er umotivert eller ikke har det bra. For det har jeg. Jeg har det utrolig fint akkurat nå. Å det er akkurat derfor jeg er mindre aktiv en før. Rart ja? Jeg har det så bra, og i perioder skjer det så alt for mye, at jeg rekker ikke å skrive om hva som skjer. Og det er ikke alltid jeg heller vill ta med meg pcen over alt, for er jeg ute på noe med kjæresten eller gode venner så vill jeg nyte tiden med dem. Ikke være usosial. Jeg vill heller ikke ha en "sutreblogg" der jeg klager over alt som er galt, så jeg vill jo fortelle dere om de gode øyeblikkene også. Men som sagt er det ikke alltid det blir tid til det.

Normalt har jeg bare med meg iPhonen, og jeg tar masse bilder med den. MEN synes ikke iphone bildene har potensiale nok til å havne på bloggen. Men det er bare min mening.. Hva synes dere? Ville dere lest innlegg der jeg har tatt bilder med iPhonen? Er det interessant for dere å se likevell? Jeg skal prøve å bli flinkere med å ta med meg kameraet på ting, så det blir flere bilder og lettere å fortelle dere om hva som skjer i hverdagen.

Det er ikke det beste smilebildet av meg, men det er ett ekte smil og beskriver godt hvordan jeg føler meg nå.

Wow, savner å ha så brune ben som jeg hadde på den tiden :o


Bildene er fra i sommer.

Må bare slenge med at jeg gleder meg som en unge til ordentlig sommer, og man kan ha på seg det man vill av sommerklær. Det er 1000 ganger lettere å finne ett antrekk! Også digger jeg at jeg kan gå i sånne klær som på bildene over.

#SOMMER #SMIL #HVERDAG #BLOGGING #OUTFIT

Hanne

Skrevet: 17.03.2014  //  Kl.20:38
Jeg syns iPhone bilder blir ganske bra, viss man bare har rett lys :) Så det hadde ikke satt en stopper for at jeg skal fortsette og lese bloggen din :)

Myrdraugen

Skrevet: 17.03.2014  //  Kl.20:40
Så heldig du er... Jeg sitter hjemme 24 timer i døgnet. Har få venner, og er usosial. Ikke noe forskjell mellom vinter og sommer her, dessverre...

Camilla A

Skrevet: 17.03.2014  //  Kl.20:46
Jeg smiler alltid når sola skinner ^^

cicicherry

Skrevet: 17.03.2014  //  Kl.22:48
Vær så snill... Kjære solgud. Norge ønsker seg sommer. PRONTO! Takk for meg :3

nina

Skrevet: 18.03.2014  //  Kl.01:46
kjempe kule bilder!!=D

Skrevet: 18.03.2014  //  Kl.07:43
Så fine bilder :-)

Asbjörnsdottir -

Skrevet: 18.03.2014  //  Kl.16:18
Så flott som du er, så spiller det ingen rolle om du tar bildene med en mp3! Kjør på :) Har aldri fått klager over mine bilder, og de er tatt med samsung liksom!

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 19.03.2014  //  Kl.19:16
Myrdraugen: Uffda, vet hvor kjedelig det kan være. Har vært der selv. Du må bare prøve å utfordre deg selv til å komme ut av komforsonen og bli kjent med flere mennesker :) Eller så er venner du har blitt kjent med over nett, eller ikke har møtt på lenge også venner. Selv om du ikke ser dem, så vill de være der for deg :)

Hsaung

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.15:25
Herlig jente! Fin på innsiden og personlighet vennen <3

Kristine Brandvold - Dans, mote, skjønnhet og trening

Skrevet: 20.03.2014  //  Kl.21:37
Hsaung: Aww, tusen takk herlige du! <3
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits